Betöltés...

Sid Meier's Civilization V (MAC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.732 Ft



A JÁTÉKRÓL

A zászlóshajó-alapú stratégiai játék visszatér



a világ uralkodójává azáltal, hogy civilizációt hoz létre és vezet az ember hajnalától az űrkorszakig: Háborús háború, diplomácia folytatása, új technológiák felfedezése, fej-fej mellett haladva a történelem legnagyobbjaival vezetőket és építsék fel a világ leghatalmasabb birodalmát, amelyet valaha ismert.



MEGHÍVÓ BEMUTATÁS: Ugorj be és játssz a saját tempódban egy intuitív kezelőfelülettel, amely megkönnyíti az új játékosok játékát. A veteránok értékelni fogják a sorozat mélységét, részletességét és irányíthatóságát.

HIGHETŐ VILÁG: Az ultrarealisztikus grafika buja tájakat mutat be, hogy felfedezhesse, harcba szállhasson és sajátjának tartsa magát.

KÖZÖSSÉG ÉS TÖBBJÁTÉKOS: Versenyezzen a világ minden táján vagy helyi játékosokkal LAN-mérkőzéseken, soha nem látott módon mod * módosítsa a játékot, és telepítse a modokat közvetlenül a játékon belüli közösségi központból anélkül, hogy elhagyná a játékot.

SZÉLES RENDSZERKompatibilitás: A Civilization V sokféle rendszeren működik, a csúcskategóriás asztali számítógépektől a sok laptopig.

MINDEN ÚJ JELLEMZŐ: Az új hexalapú játékrács izgalmas új harci és felépítési stratégiákat nyit meg. A városállamok új erőforrássá válnak a diplomáciai csatatéren. A továbbfejlesztett diplomáciai rendszer lehetővé teszi, hogy tárgyalásokat folytasson teljesen interaktív vezetőkkel.



* A Modding SDK ingyenesen letölthető.



Megjegyzés: Sid Meier Civilization V Mac és Linux + SteamOS verziói csak angol, francia, olasz, német és spanyol nyelven érhetők el.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sid Meier's Civilization V (MAC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: