Betöltés...

Post Scriptum (uncut) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.733 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ























A JÁTÉKRÓL







A Post Scriptum egy második világháborús témájú taktikai első személyű lövöldözős játék, amely a történelmi pontosságra, a nagyszabású csatákra, a nehéz tanulási görbére, valamint a kohézió, a kommunikáció és a csapatmunka intenzív igényére összpontosít.



Tapasztalja meg azokat az intenzív kampányokat, mint az Operation Market Garden, Plan Jaune (Fall Gelb) vagy Operation Overlord, amelyek Hollandia farmjain, erdőin, falvain és városrészein, Belgium hegyein és folyóin, valamint Franciaország partjain húzódtak. Akár repülőből ugrik ki, tengeri leszállóhajóval érkezik, baráti meccseket tölt fel vagy harckocsit üzemeltet, számos okot talál arra, hogy visszatérjen a csatatérre ebben a nagyszabású 2. világháborús környezetben, amelyet soha nem fedeztek fel nagy területen. többjátékos környezet.



A Post Scriptum fejezetek formájában több színházat is lefed majd, az 1. fejezet „A véres hetedik” a Market Garden hadművelet eredeti helyszíne, az 1. Airborne-t, a 82. és a 101. Airborne-t, a 9. Waffen SS-t és a Wehrmachtot fedi le. több mint 40 jármű, 9 térkép. A „Jaune-terv” 2. fejezete az 1940-es franciaországi inváziót fedi le, és bemutatja a francia hadsereget, valamint az 1940-es Wehrmachtot, több tucat új járművet, 2 új térképet, a 3. még készül. A "Napok napja" című 3. fejezet, amely az 1944-es normandiai invázióról szól, olyan új csoportokat tartalmaz, mint a német Fallschirmjägers és az amerikai 4. gyalogság, mindegyik új járművel és néhány új fegyverrel, valamint 2 új térképpel és egy később érkező harmadikkal. , ami az amúgy is nagy térképválasztékot egészíti ki. Ebben az új fejezetben található egy új játékmód, az "Invasion", amely egy csavart hoz az eredeti "Offensive" játékmódra.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Post Scriptum (uncut) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: