Betöltés...

Layers of Fear (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.635 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

Minden történetnek véget kell egyszer érnie, még az elborult és hátborzongató történeteknek is. A vászon. A színpad. A regény. Ez a történetközpontú pszichológiai horror játék készen áll az utolsó ecsetvonásokra, a függöny elhúzására és az utolsó fejezetre. Készen állsz, hogy visszatérj és még egyszer utoljára szembenézz a félelmeiddel?



Egy komplex, több játékot összegyúró történet

A sorozat, amely nyomott hagyott a történetközpontú, belső nézetes pszichológiai horrorjátékok piacán, most visszatér, hogy elmeséljen egy utolsó hátborzongató történetet. A szériát megkoronázó Layers of Fear tökéletes módja a franchise történetének megismerésére, mivel egybe gyúrja az eredeti Layers of Fear, a Layers of Fear 2 és az összes kiegészítő eddigi történetét (beleértve a „The Final Note” kiegészítőt is, amely során a játékosok egy új szemszögből ismerhetik meg a Layers of Fear-széria történetvonalát), és kiegészíti azt egy új szereplő, egy író, a The Writer nevű karakter történetével, hogy ezáltal meséljen el egy összekapcsolodó, komplex történetet. Annak érdekében, hogy a lehető legimmerzívebb és legrealisztikusabb élményt nyújtsa, az Unreal Engine 5-re épülő Layers of Fear lenyűgöző látványvilága és rémálomszerű élménye Ray Tracing, HDR és 4K felbontás támogatásával kel életre.



A festő, vagyis a The Painter története

Fedezz fel egy műalkotásokkal teli viktoriánus-korszakbeli kúriát a The Painter szerepében, akinek a józan esze olyan töredezett és repedezett, mint egy vászonra festett régi olajfestmény. Járd be a folyamatosan változó házat, hogy összegyűjtsd a legnagyobb mesterművedhez szükséges kellékeket, miközben megpróbálsz elmenekülni a múltad elől.



A történet megismerése egy más szemszögből

A festő lánya, vagyis a The Painter’s Daughter karakter szemszögéből élheted át a történteket, aki válaszok után keresve érkezik a házba. Milyen titkokat rejt ez a birtok? Megérted-e majd valaha is igazán az őrületet, amely apádat sújtotta? Meg tudsz-e majd valaha bocsátani neki? A ház rendelkezik minden válasszal a kérdéseidre… ha képes vagy újra szembenézni a múltaddal és átélni azt.



A The Final Note kiegészítő történet

A The Final Note egy vadonatúj kiegészítő, amely először a remake-ben jelenik meg. A történet során a játékosok egy új szemszögből ismerhetik meg az alapjáték történetét, mivel a festő feleségét, vagyis a The Painter’s Wife-ot irányíthatják. Azokkal az információkkal, amelyekre ez a kiegészítő fényt derít, megváltozhat az első játék karaktereiről és azok tetteiről alkotott megítélésünk.



A színész, vagyis a The Actor története

Egy óceánjáró fedélzetén forgatott produkció főszereplője vagy, de nem minden az, aminek látszik. Fedezd fel a hajót, és derítsd ki, hogy miért voltál pont te a tökéletes választás a rendező legújabb filmjéhez. Felébredsz és egy egyszerű parancsot kapsz: „Színészkedj!”. De vajon megteszed-e?



Az író, vagyis a The Writer története

Lépj be egy magányos és hátborzongató világítótoronyba a legújabb főszereplő, a The Writer szerepében, és tapasztalj meg egy eddig soha el nem mesélt történetet, amely összeköti az egész sorozat cselekményét. Mi vár rád a világítótoronyban? Ezt neked kell kiderítened.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Layers of Fear (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: