Betöltés...

The Sims 4 - Snowy Escape (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.762 Ft



A JÁTÉKRÓL

Készülj fel izgalmas havas sportokra, pihenj természetes meleg gyógyforrásokban, és tervezd meg japán ihletésű otthonodat a The Sims 4: Snowy Escape kiegészítővel. Fedezd fel a kalandozás új módjait. Hívd ki Sim-jeidet, hogy másszanak fel a hegycsúcsra, és alkossanak kapcsolatokat másokkal a Komorebi-hegy világában. A szánkózástól és a snowboardozástól a kotatsu asztal körüli forró fazékig minden életstílushoz találsz itt valamit.



Kergesd az élvezeteket

Teszteld Sim-ed ügyességét és kitartását a hegyoldalban végzett tevékenységekkel. Fogj sílécet a lejtőn való lejtőzéshez, csatold fel a snowboardot, vagy pattanj fel egy szánkóra egy másik Sim-el. Inkább felfelé szeretnél menni? Fejleszd a sziklamászó képességüket, és hívd ki Sim-edet, hogy merész, néha veszélyes kirándulások során érje el a hegycsúcsot.



Találd meg a belső békéd

Hagyd, hogy Sim-ed gondjai elszálljanak a természetes forró forrásokban, majd lazíts a kotatsu asztal körül egy forró fazék mellett, vagy társalogj, miközben bambuszerdőkön és havas terepen túrázol. Élvezd az elmés séták és a nyugtató zene nyugalmát, hogy átvedd az irányítást érzelmeid felett, és felfedezd a belső zen-edet.



Hozd létre a szentélyedet

Akár a japán ihletésű bútorok és dekoráció hagyományos részleteit, akár a modern elemeket kedveli, a shoji ajtók, ablakok és paravánok, tatami szőnyegek és egyebek segítségével olyan otthont alakíthatsz ki, amely kiegészíti a Sim-ed életét. Vedd le a cipődet a genkan bejáratnál a fölötted lévő papírlámpások lágy fényében, vagy építsd meg a saját sziklakertedet odakint.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 39 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Snowy Escape (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: