Betöltés...

Borderlands: The Pre-Sequel Season Pass (MAC) (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.535 Ft



A JÁTÉKRÓL



Tedd még teljesebbé a holdbéli őrületet a Borderlands: The Pre-Sequel Season Pass segítségével, amely új karaktereket, kihívásokat, küldetéseket és más érdekességeket tartalmaz:



Handsome Jack Doppelganger csomag

Játssz mindannyiunk kedvenc leendő zsarnoka és gyakorló elmebetege szerepében… vagy legalábbis a dublőreként. A Handsome Jack Doppelganger csomag birtokában megnyerő külsőddel és sármoddal megzavarhatod és megadásra késztetheted ellenfeleidet. Esetleg lefegyverezheted őket a szellemességeddel. Vagy egyszerűen lepuffanthatod őket. Az se rossz!



Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught

Az új narratív tartalmat kínáló bővítmény cselekményének kezdetén a két bunkervadász, Axton és Gaige a Holodome Onslaughton keresztül megismeri az eddig történteket. Az arénában a játékosoknak több hullámban kell változatos ellenfelekkel és főszörnyekkel megküzdeniük. Mialatt a veterán vadászok csatlakoznak a csapat többi tagjához a Crimson Raiders központban, és tudomást szereznek a legfrissebb eseményekről, a játékosok a legemlékezetesebb rosszarcokkal küzdhetnek meg menő, új fegyverekért és cuccokért, valamint vadabbnál vadabb új fejekért és külsőkért!



Bónusztartalomként megkapod az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack csomagot, amely növeli a szintmaximumot, és 10 új szintet, valamint 10 új képzettségpontot kínál.



Lady Hammerlock the Baroness csomag

Bemutatjuk Sir Hammerlock húgát, Lady Aurelia bárónőt! Nincs még egy ilyen jeges teremtés – szó szerint, hiszen a „Cold-As-Ice” nevű akciókészsége komoly fagyási sérüléseket okoz az Elpis rosszfiúinak. A „Contractual Aristocracy” képességfa segítségével ráadásul a kooperatív mód bármelyik szövetséges játékosát szolgává változtathatja. E jégszívű arisztokratával szemben senkinek sincs esélye!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Borderlands: The Pre-Sequel Season Pass (MAC) (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: