Betöltés...

Spintires: Chernobyl Bundle (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 49.499 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



alapjáték

Canyons DLC

Utólagos DLC

Chernobyl DLC



1986. április 26 -án az észak -ukrajnai csernobili atomerőmű biztonsági tesztje során feltárt tervezési hiba robbanást és tüzet okozott, amely pusztított Pripjat városában és a környező területeken. Az első kiürítést elrendelték, körülbelül 116 000 embert evakuáltak, és a katonaság 30 kilométeres kizárási zónát hozott létre.



Néhány évvel később, nem hivatalos felfedezők, akiket nyomozónak neveztek, a kizárási zónába belépő teherautókra bukkantak a tűzvészben meghalt fa megmentésének leple alatt. Az igazság az, hogy az egészséges fenyőket nagy számban vágják le, és egész Európában értékesítik.



Spintires®: Csernobil a vadonatúj B-157-es és B-505-ös járművekkel berendezett csernobili fakitermelő forró ülésébe helyezi Önt. A Geiger számlálóval felszerelve kerülje el a nagy sugárzású területeket, és keresse meg a fakitermelés helyeit anélkül, hogy túl sok kárt okozna a járművében.



Fedezze fel a csernobili atomerőmű, a Pripyat, a Vörös -erdő, a Kupsta -tó és a Duga Radar kísérteties és gondosan részletes Spintires® -ábrázolását. Foglalkozzon a csernobili exkluzív Steam -eredményekkel, és próbálja pontosan meghatározni a hírhedt „Csernobil -karom” -ot.

Jellemzők



Csernobil ihlette térkép, az épületek, a tájékozódási pontok és az útszéli rendetlenségek valósághű ábrázolásainak sokaságával.

Vadonatúj járművek, B-157 és B-505 tartozékokkal és egyedi hangokkal.

3 exkluzív Steam -eredmény.

Sugárzott területek, amelyek túlexponálás esetén károsíthatják járművét.

Működő Geiger-számláló, amely segít elkerülni a sugárzott területeket.

BÓNUSZ: Csernobil ihlette próbaterem járművizsgáló berendezéssel!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 42 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Spintires: Chernobyl Bundle (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: