Betöltés...

noblechairs Memóriahabos párnaszett - Fallout 25th Anniversary Edition

Ár: 25.520 Ft

Ne hagyd, hogy a Vault Boy egyedül ünnepeljen! A Bethesda Fallout-sorozatának 25. évfordulója van, és a noblechairs bemutatja ezt az emlékül szolgáló, limitált kiadású párnaszettet! Minden széksorozathoz készült, a Fallout logó és a páncélterem ajtó ábrázolással, e különleges alkalom tiszteletére. A párnák megtámasztják a nyakadat és a hátadat, extra kényelmet biztosítva, miközben felveszed a partysapkát, és csak ünnepelsz. Mert akárcsak a háború, a noblechairs minőségi küldetése sem változik.

Egy kisebb nyakpárnából és egy nagyobb ágyékpárnából áll, így nyugodtan ülhetsz a legjobb alátámasztás tudatában. Az ágyéki csigolyáknak nyújtott széleskörű támogatást a memóriahabos magnak köszönhetően puha és rugalmas kialakítású, így anélkül ülhet, hogy a párnák elveszítenék alakjukat - akár hosszú időn keresztül is. A plüss nyakpárna rugalmas pántot kínál, amely lehetővé teszi a tökéletes pozicionálást és a maximális kényelmet bármelyik noblechairs modellel.

A páncélterem ajtaját és az ünneplő Vault Boy-t ábrázoló, kiterjedt varrással ellátott, kiváló minőségű anyagok tökéletesen illeszkednek a párnaszett e különleges kiadásához. A készlet nem csak a kényelmet növeli bármelyik modellünkön, hanem lehetővé teszi, hogy megünnepelje a Fallout-sorozat iránti szenvedélyét. Jobb azonban, ha gyorsan lépsz, a készletek száma 500 darabra korlátozódik!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "noblechairs Memóriahabos párnaszett - Fallout 25th Anniversary Edition" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: