Betöltés...

Pokémon Violet + The Hidden Treasure of Area Zero (NSW) játékszoftver

Ár: 46.826 Ft

Ez a dupla csomag tartalmazza a Pokémon Violet alapjátékot, és a The Hidden Treasure of Area Zero DLC-t egyben. A legendás Pokémon sorozat legújabb darabjában egy hatalmas, nyílt világot fedezhetsz fel a saját tempódban, és találkozhatsz legendás Pokémon teremtményekkel. Megpróbálhatod elkapni és összegyűjteni őket, és persze harcolhatsz is velük! Az első partnered lehet Sprigatito, a macska, Fuecoco, a krokodil, vagy Quaxly, a kacsa, és velük indulhatsz felejthetetlen utazásra ebben az új világban.

Fedezz fel különböző környezeteket, városokat és falvakat. Itt nincsenek határok, bármerre indulhatsz, és akárhol kalandozhatsz. Mindenfelé új Pokémon fajokat fedezhetsz fel, az erdőkben, az utcákon, az égbolton és a tengereken is. Kapcsold össze a játékot a Pokémon HOME szolgáltatással, és élvezz még több előnyt!

A The Hidden Treasure of Area Zero kiegészítőben elhagyod a Paldea régiót, és egy iskolai kirándulás keretében Kitakami földjére érkezel, ahol új kalandok és kihívások várnak. Mérd össze tudásodat egy másik iskola tanulóival különböző szabadtéri tevékenységekben!

Egy legendás univerzum, és egy új kaland, most kibővítve még több küldetéssel és kihívással!



Vadonatúj, nyílt világú Pokémon játék

Szabadon felfedezhető, változatos, határok nélküli világ

Rengeteg új, eddig nem látott Pokémon faj

Gyűjthető szörnyek, akikkel harcolni is lehet

Dupla csomag: tartalmazza a Pokémon Violet alapjátékot és a The Hidden Treasure of Area Zero bővítményt



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 46 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pokémon Violet + The Hidden Treasure of Area Zero (NSW) játékszoftver" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: