Betöltés...

The Callisto Protocol - Day One Edition (Xbox Series X) játékszoftver

Ár: 13.176 Ft

A The Callisto Protocol a legendás Dead Space sorozat egykori alkotóinak vadonatúj, sci-fi horror kalandjátéka. Éld túl a Callisto szörnyűségeit, és tárd fel a Jupiter halott holdjának rejtélyeit!

Ez a külső nézetes, történetközpontú túlélőjáték 300 évvel a jövőben játszódik. A főszereplő Jacob Lee, aki éppen a Callisto holdon megépített maximum biztonságú börtönben raboskodik. Amikor a többi elítélt elkezd szörnyekké átváltozni, a börtönben eluralkodik a káosz. Jacobnak túl kell élnie ezt a horrort, és el kell menekülnie a börtönből, miközben feltárja a Callisto felszíne alá rejtett szörnyű titkokat. Használj távolsági és közelharci fegyvereket, szerezz új felszereléseket és képességeket, és győzd le az egyre súlyosabb fenyegetést, hogy megmenekülhess a Jupiter holdjának szörnyűségei elől!

Ez egy valóban következő generációs horrorjáték, amely hihetetlen módon ötvözi a feszült hangulatot és a véres brutalitást. Egy izgalmas történet, amelyben minden sarkon elmondhatatlan borzalmak várják a kötélidegzetű játékosokat. A hagyományos fegyverek mellett használhatod a különleges gravitációs puskát is, amellyel az egykori börtönőrök tartották uralmuk alatt az elítélteket. A közelharci fegyverekkel egész közel kell merészkedned a szörnyekhez, hogy levágd a végtagjaikat, és túléld a velük való találkozást. Használd ki a lehetőségeket, hogy túléld ezt a rémálmot!

Jacob túlélésének egyik legnagyobb akadálya a teremtmények mellett maga a Callisto hold, amely az egyik leghalálosabb környezet a Naprendszerben. A Black Iron Börtön szörnyei mellett az évszázados titkok is problémát jelentenek, a felszín alatt és felett is. Képes leszel minden kihívással szembeszállni, és elmenekülni az égitestről?

 

Külső nézetes sci-fi horrorjáték a Dead Space alkotóitól

Éld túl a Callisto hold mélyén felépített börtön borzalmait, ahol az elítéltek valamiért gyilkos szörnyekké változtak!

Sokféle közelharci és távolsági fegyver, fejleszthető képességek

Feszült, félelmetes hangulat és véres brutalitás, csak felnőtteknek!

Lenyűgöző következő generációs látvány és hang

Felejthetetlen egyjátékos kaland, csak a legerősebb idegzetűeknek



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 42 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Callisto Protocol - Day One Edition (Xbox Series X) játékszoftver" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: