Betöltés...

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Day One Edition (Xbox Series X|S) játékszoftver

Ár: 15.704 Ft

Még több járművel és még több lehetőséggel tér vissza a Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged, a nagysikerű autós játék folytatása! Ha azt gondoltad, hogy az első fejezet lenyűgöző volt, akkor kösd be a biztonsági övet, mert a második rész még nagyobbat szól!

A Hot Wheels Unleashed 2-ben már több, mint 130 játékautó közül válogathatsz, amelyek még több kategóriát fednek le. A Hot Wheels™ Originals mellett a Hot Wheels™ Monster Trucks mezőnyből is választhatsz kedvencet, sőt most már Hot Wheels motorok és ATV-k is rendelkezésre állnak, mind-mind egyedi vezetési modellel és képességekkel. A játék egy teljesen új módszer alapján sorolja kategóriákba a járműveket, amelyeket tetszés szerint fejleszthetsz, hogy megállíthatatlan legyél a versenypályákon!

Az egyjátékos mód ezúttal egy epikus, remek hangulatú történet körül forog. A várost megtámadták, és csak Te mentheted meg a gonosz teremtményektől. Hogyan? Egyszerű: nyerj versenyeket, bajnokságokat és különböző kihívásokat! Készülj fel, mert ebben a játékban nemcsak versenyző, hanem Hős leszel!

Az új autók és motorok mellé új helyszínek is dukálnak. A Hot Wheels Unleashed 2-ben lenyűgöző környezetekben száguldozhatsz. Egy külvárosi ház kertje, egy minigolf pálya, vadnyugati kisváros és sok más aréna vár a győzelmedre. Összesen 5 vadonatúj helyszín titkait fedezheted fel. A Hot Wheels ikonikus, műanyag pályái mellett ráadásul most már a terepen is gurulhatsz. A fű, homok és más természetes felszínek új vezetési élményt kínálnak, hatással vannak a járművek irányítására, így a stratégiának nagyobb szerepe van, mint valaha.

A Drift és a Boost mellett új trükköket is bevethetsz: lendülj át az út egyik oldaláról a másikra, vagy mutass be dupla ugrást a levegőben! Használd ezeket az új mozdulatokat a megfelelő pillanatban, és előzd meg, vagy szimplán lökd ki az ellenfeleket az útról! Az új ugrásokkal ráadásul eddig el nem érhető, új levágásokat és útvonalakat is találhatsz a pályákon. A változatos offline és online játékmódokban garantált a szórakozás ezekkel az új lehetőségekkel.

Szabadítsd el a kreativitásodat a Hot Wheels Unleashed 2-ben! Építs saját pályákat a továbbfejlesztett szerkesztőben, és szabd testre autóidat és motorjaidat a festőműhelyben. Hozd létre a legvadabb Hot Wheels járműveket új matricákkal és színekkel!



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Day One Edition (Xbox Series X|S) játékszoftver" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: