Betöltés...

Resident Evil Village Gold Edition (PS5) (PS5 - Dobozos játék)

Ár: 18.360 Ft

Tapasztalja meg a túlélési horrort, mint még soha a Resident Evil Village – Resident Evil sorozat – nyolcadik nagyobb részében. A Gold Edition a következőket tartalmazza:Resident Evil: Village játékWinters' Expansion további tartalomTrauma Pack DLCHozzáférés a RE:VERSE online játékhozMegjegyzés: A Resident Evil: Village és a Trauma Pack DLC a Gold Edition 2022.10.28-i megjelenése után válik játszhatóvá. A Trauma Packben található Árnyak Village feloldása lehetővé teszi a tartalomhoz való hozzáférést, amely egyébként a játékmenet során feloldható. A RE:VERSE szolgáltatási időszakának részletei a hivatalos weboldalon találhatók (https://www.residentevil.com/reverse/). Előfordulhat, hogy a szolgáltatási időszak már lejárt, ezért kérjük, ellenőrizze vásárlás előtt. A RE:VERSE-hez való hozzáférés egy későbbi időpontban más módon is elérhetővé válhat.Néhány évvel a kritikusok által elismert Resident Evil 7 biohazard szörnyű eseményei után játszódik, a teljesen új történet azzal kezdődik, hogy Ethan Winters és felesége, Mia békésen élnek egy új helyen, mentesek korábbi rémálmaiktól. Miközben közösen építik új életüket, ismét tragédia éri őket.
Első személyű akció – A játékosok Ethan Winters szerepét öltik magukra, és minden közvetlen csatát és félelmetes üldözést első személyű szemszögből élhetnek meg.Ismerős arcok és új ellenségek – Chris Redfield jellemzően hős volt a Resident Evil sorozatban, de a Resident Evil Village-ben való megjelenése baljós indítékokba burkolja. A rejtélyes faluban élő új ellenfelek serege könyörtelenül vadászni fogja Ethant, és akadályozzák minden lépését, miközben megpróbálja értelmezni az új rémálmot, amelyben találja magát.Élő, lélegző falu – A falu nem csupán rejtélyes háttér a játékban lezajló rémisztő eseményekhez, hanem egy saját jogú karakter, akinek rejtélyei vannak Ethannek, és rettegései vannak, amelyek elől menekülhet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 57 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Resident Evil Village Gold Edition (PS5) (PS5 - Dobozos játék)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: