Betöltés...

Final Fantasy VII: Remake Intergrade (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.918 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Final Fantasy VII Remake az eredetileg 1997-ben megjelent eredeti Final Fantasy VII merész újragondolása, amelyet az eredeti kulcsfejlesztők irányításával fejlesztettek ki. A kritikusok által is elismert játék, amely a hagyományos parancs alapú harcot és a valós idejű akciót ötvözi, az FF7R Episode INTERmission című epizóddal együtt debütál, amely egy új történetszál, amelyben Yuffie Kisaragi szerepel.



Történet

A Shinra Electric Power Company a bolygó éltető erejét, a mako-t, a mako reaktorokon keresztül kihasználva szinte az egész világ felett átvette az irányítást. Az Avalanche nevű idealisták szedett-vedett csoportja az ellenállás egyik utolsó bástyája. Cloud, egy elit katona-ügynökből lett zsoldos részt vesz egy Avalanche-akcióban, amelynek célja a Mako Reactor 1 elpusztítása Midgar városában. A bombázás tüzes káoszba taszítja a várost, Cloud-ot pedig egy rég halottnak hitt, elkeseredett ellenség látomásai gyötrik.



Epizód INTERmission

Az FF7R Episode INTERmission egy vadonatúj kaland a Final Fantasy VII Remake Intergrade világában. Játssz a Wutai nindzsa, Yuffie Kisaragi szerepében, aki beszivárog Midgar-ba, és összeesküszik az Avalanche HQ-val, hogy ellopja a legfőbb anyagot a Shinra Electric Power Company-tól.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Final Fantasy VII: Remake Intergrade (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: