Betöltés...

A Total War Saga: Troy + Amazons (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.782 Ft



A JÁTÉKRÓL A csomag tartalma:

- A Total War Saga: Troy alapjáték

- Amazons kiegészítő





Ebben a legendás korban hősök járnak a földön. A világot megdöbbentő tettével a vakmerő Párisz, Trója hercege megszökik Spárta gyönyörű királynőjével. Miközben elhajóznak, Menelaosz király megátkozza a lány nevét. Megesküszik, hogy hazahozza feleségét - bármi áron!



Merülj el a görög mítoszok világában

Az Iliász - Homérosz romantikáról és vérontásról szóló, elsöprő erejű története - által inspirált A Total War Saga: Troy a trójai háború történelmi középpontjára összpontosít, és a konfliktust úgy kelti életre, mint még játék soha.



Tapasztald meg a trójai háborút

A játék ezt a legendás konfliktust a görögök és a trójaiak szemszögéből is bemutatja, lehántva a mítoszok és legendák rétegeit, hogy feltárja a valóságot, amelyek talán inspirálhatta a történetet.



Válaszd ki a hősöd

Harcolj Trója királyságának megmentéséért vagy meghódításáért a nyolc ikonikus hős egyikeként, köztük a hírhedt harcos Akhilleusz, a nemes védelmező Hektor, az önfejű Párisz herceg és a bosszúálló Menelaosz király szerepében.



Építs egy bronzkori birodalmat

A Total War nagyszabású, körökre osztott birodalomirányítása és a látványos, valós idejű csaták keveréke révén a te tetteid megváltoztathatják a háború menetét. Építsd birodalmadat stratégia, államvezetés, diplomácia és totális háború segítségével, miközben meghódítod a bronzkori Földközi-tenger e hatalmas és lenyűgöző rekonstrukcióját.



Harcolj együtt mitikus egységekkel

A görög mítoszok híres teremtményei által inspirált mitikus egységeket hívhatsz segítségül a csata hevében, köztük a Minotauroszra, a küklopszra, az óriásokra és a kentaurokra hasonlító harcosokat is.







Amazons DLC

Használd ki az amazon harcosok erejét az A Total War Saga: Troy első DLC-jében. Élvezd a két új frakciót; az új epikus hősöket, Hippolytát és Penthesileát; az új, csak nőkből álló egységeket; három új frakciómechanikát; két új epikus küldetésláncot és még sok mást!



Hozd létre és terjeszd ki az amazon királyságodat

Foglalj el szent területeket, hogy amazon kincseket gyűjts, és oldj fel mérföldköveket, hogy ezáltal fejleszthesd egységeidet, javítsd a diplomáciai kapcsolatokat és teljesítsd a királyi rendeleteket.



Vezesd a hordádat győzelemre és bosszúra

Horda seregeddel az oldaladon járd a világot, és foglalj el új településeket.



Erősítsd egységeidet beavatási szertartásokkal

Ki kell képezned amazonjaidat, hogy erős, speciális egységgé váljanak. Becsüld meg harcosaidat, és ők fogják megadni neked a győzelmet!



Irányíts különböző lovassági egységeket

A gyors és mozgékony lovas egységek taktikai lehetőségek sokaságát nyitják meg számodra.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 36 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "A Total War Saga: Troy + Amazons (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: