Betöltés...

Total War: Pharaoh + Pre-Order Bonus (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.357 Ft



A JÁTÉKRÓL

A kód tartalma:

- Total War: Pharaoh alapjáték

- Avatar of the Gods kozmetikai csomag

- Heart of the Shardana kozmetikai csomag





A Total War franchise legújabb darabjában fedezd fel az ókori Egyiptom utolsó aranykorának lélegzetelállítóan élénk rekreációját, és éld át a pusztulással fenyegető drámai eseményeket. A dinamikus, valós idejű csaták és a lenyűgöző, körökre osztott birodalomirányítás segítségével képes vagy-e felülkerekedni ellenfeleiden, hogy Egyiptom utolsó nagy fáraójává válj, és megakadályozd egy ikonikus civilizáció összeomlását?



Válj az új fáraóvá

A dicső Merneptah fáraó halálának közeledtével Egyiptom népe új vezetőért kiált. Sokan vágynak a trónra, de a fáraóvá váláshoz vezető út veszélyes. Fedezd fel Egyiptom bronzkori összeomlásának lélegzetelállítóan élénk rekreációját, miközben megpróbálod leküzdeni a társadalmi zűrzavart, szembenézel a természeti katasztrófákkal, és azért harcolsz, hogy megvédd a népedet a betolakodók hadainak hullámával szemben.



Dinamikus összecsapások

Légy ádáz harcos vagy briliáns taktikus, és irányíts hatalmas seregeket epikus, valós idejű csatákban, amelyek a bronzkori Egyiptom ősi földjein zajlanak. Készülj fel az időjárás intenzív változásaira, amelyek közvetlenül befolyásolják majd a túlélési esélyeidet a csatatéren. Használd ki a tűz által jelentett fenyegetést, amely lángba boríthatja az ellenséges seregeket, a csatateret, az erdőket és a településeket is.



Nagyszabású stratégia

Bizonyítsd be, hogy megvan benned minden, ami ahhoz kell, hogy a történelem legjelentősebb fáraójává válj, és egy, az idők végezetéig tartó birodalmat kovácsolj. Használd a nagyszabású stratégiát, hogy meghódítsd és megvédd Egyiptom, Kánaán és Anatólia gazdag földjeit, irányítsd a folyamatosan fejlődő gazdaságot, növeld politikai tekintélyedet az udvarokban, és dolgozz ki olyan hadi stratégiát, amellyel szembenézhetsz a bronzkori összeomlás fenyegető veszélyével. Akár példátlan diplomataként szeretnéd elbűvölni az udvarokat, akár rendíthetetlen parancsnokként tervezel csatába vonulni, vagy akár rettenthetetlen hadvezérként kívánsz káoszt okozni, válj egy olyan vezetővé, akire a történelem emlékezni fog.



Tárd fel az ókori Egyiptomot

A fáraóvá válás útján fedezd fel a hatalma csúcsán lévő ókori Egyiptom gyönyörűen buja és élénk rekreációját. Egészen a Nílus termékeny partjaitól kezdve, a Sínai-félsziget szélfútta, száraz sivatagian át, az ókori Anatólia hegyvidéki szikláiig, ez a csodálatos vizuális újraalkotás életre kelti Egyiptom legzavarosabb korszakának szépségét és brutalitását.



Szabd testre a kampányt

A vadonatúj Campaign Customisation funkciónak köszönhetően soha nem lesz két egyforma kampányban részed. A kampány testreszabási lehetőségek széles választékával határozd meg, hogy milyen módon szeretnél játszani. Beállíthatod például az összes frakció véletlenszerű kiindulási helyzetét, a részletes nyersanyagbeállításokat is testre szabhatod, de még a természeti katasztrófákkal is játszadozhatsz. A lehetőségek bőséges tárháza révén alakítsd a kampányt a kedved szerint; tedd nehezebbé a játékot saját magad számára nehezítésekkel, vagy alkosd meg úgy a kampányt, hogy a hatalmadnak ne akadjon párja, hogy így könnyedén letarolhasd minden ellenfeledet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 44 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Total War: Pharaoh + Pre-Order Bonus (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: