Betöltés...

Huzaro Floormat 4.0 Pixel Gaming szőnyeg - Fekete/Zöld

Ár: 19.430 Ft

HUZARO Gaming Chair szőnyeg
Rendkívül tartós anyagAz utóbbi évek legdivatosabb témáján alapuló designMegfelelő tapadást és a szék zökkenőmentes mozgását biztosítjaKönnyen tisztítható, szennyeződésálló anyagA felső felület puha, ellenálló anyagból készültA szőnyeg alja csúszásmentes gumival borítottA szőnyeg szélei megfelelően megerősítettek vastag varrássalPraktikus dísze a szobájának
A szőnyeg nemcsak a padlót védi a karcolásoktól, hanem növeli a szék mozgásának simaságát, és ezáltal az egész állomás használatának kényelmét. És ez a megjelenés! A Pixel 4.0 bebizonyítja, hogy a praktikus tárgyaknak nem kell unalmasnak lenniük. A kedvenc játékod témája mostantól díszítheti a padlót!

Mintázat a legdivatosabb játékokból
A szőnyeg dizájnja színes pixeleken alapul, és a számítógépes játékok világának legújabb trendjeire utal. A fiatalabb játékosok biztosan értékelni fogják a divatos témát, amely egyenesen a kedvenc világukból származik.

Tartósság és sokoldalúság
A megerősített, neoprén anyag lehetővé teszi, hogy a szőnyegen bármilyen típusú kerékkel ellátott karosszéket kényelmesen lehessen használni. Az anyag azt is biztosítja, hogy a fotel csendesen és simán mozogjon a padlón.

Csúszásmentes alap
A szőnyeg speciális, gumiszerű anyagból készült alja stabil tapadást biztosít a padlóhoz, és nullára csökkenti a szőnyeg használat közbeni elmozdulásának kockázatát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Huzaro Floormat 4.0 Pixel Gaming szőnyeg - Fekete/Zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: