Betöltés...

Xbox Game Pass - 3 hónap (Csak PC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.549 Ft



A JÁTÉKRÓL

A kód tartalma:

- 3 hónap PC Game Pass előfizetés





A PC Game Pass a Microsoft saját játékkölcsönző szolgáltatása, amely azonnali, korlátlan hozzáférést biztosít több mint 100 PC-s címhez. A Game Pass kínálata folyamatosan változik és bővül, hónapról hónapra új játékokkal egészül ki. A hatalmas, folyamatosan változó választéknak köszönhetően mindig van valami új és izgalmas a család minden tagja számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!



Játssz az első napon

Élvezd az Xbox Game Studios hihetetlenül új, első napon megjelenő játékait, valamint a Bethesda Softworks ikonikus franchise-ait, indie játékokat, kasszasikereket és még sok mást. A PC Game Pass mostantól az EA Play-t is tartalmazza Windows PC-n, külön költség nélkül. Az EA Play segítségével a tagok hozzáférhetnek az EA legjobb címeinek gyűjteményéhez, exkluzív játékon belüli jutalmakhoz, valamint a kiválasztott új játékok korai kipróbálásához.



PC-s játékosoknak készült

Az új Xbox alkalmazással Windows PC-n minden eddiginél könnyebben felfedezheted a következő kedvenc játékodat. Böngéssz a gyűjteményben, nézd meg az ajánlásokat, szűrj műfajok szerint és egy gombnyomással fedezd fel a következő kedvenc játékodat a PC Game Pass segítségével. A PC Game Pass tagok kedvezményt kapnak a Game Pass játékok gyűjteményében található játékokra, valamint a kiegészítőkre.



Jellemzők:

- Játsz több száz kiváló minőségű PC-s játékkal

- Folyamatosan új játékokkal bővül

- Xbox Game Studios címek a premierkor

- Exkluzív tagsági kedvezmények és ajánlatok

- EA Play tagság PC-n külön költség nélkül

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 44 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Xbox Game Pass - 3 hónap (Csak PC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: