Betöltés...

Far Cry 3: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.781 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Far Cry 3: Deluxe Edition tartalma:

- Far Cry 3 alapjáték

- Monkey Business csomag

- Predator csomag

- Warrior csomag

- The Lost Expeditions csomag

- Digitális artbook





A Far Cry 3-ban a játékosok Jason Brody bőrébe bújnak, aki egyedül találja magát a világ peremén egy titokzatos, civilizációtól elzárt trópusi szigeten rekedve. Ebben a vad paradicsomban, ahol a törvénytelenség és az erőszak az egyetlen biztos tényezők, a játékosok fogják meghatározni, hogy mikor, hol és hogyan fognak alakulni a játék eseményei. A játékosok kaszabolni, lopakodni, lövöldözni, robbantgatni és lövöldözni fognak az egész szigeten, amelyen a jó és a rossz fogalma már teljesen elveszítette minden értelmét.



Egy egyedülálló világ

A Far Cry 3 szigete egy gazdag és lenyűgözően jól megvalósított környezetet kínál a játékos számára, amely tele van érdekes karakterekkel, felfedezésre váró helyszínekkel és robbanékony harcokkal, amelyekbe belevetheti magát az ember.



Történetközpontú élmény

Egyedül ragadva egy trópusi szigeten, a játékosnak szembe kell néznie az emberiség és az emberség sötét oldalával. Jason Brody arra kényszerül, hogy cselekedjen, eközben pedig egyre többet és többet tud majd meg a szigeten zajló borzalmakról és romlottságról.



Modernkori környezet

A Far Cry 3 egy olyan valósághű, és modern időben játszódik, hogy ha az események a hírek címlapján szerepelnének, akkor teljesen elhinnénk, hogy ezek valós, megtörtént események, amelyekről olvasunk.



Lehetőségekben gazdag környezet

A természetet kihasználhatod a túlélés, támadások improvizálása és az ellenség megtévesztése érdekében. A játékmenet olyan változatosságot és lehetőségeket tartogat számodra, amelyet csak egy ilyen típusú környezet nyújthat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 34 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Far Cry 3: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: