Betöltés...

Armored Core VI: Fires of Rubicon - Pre-Order Bonus (DLC) (Digitális kulcs - Xbox Series X/S)

Ár: 21.135 Ft



A JÁTÉKRÓLAz Armored Core VI: Fires of Rubicon – Pre Order Bonus tartalma:

- Melander C3 G13 különleges testreszabás "Tenderfoot"

- Melander DER C3 alkatrészkészlet (korai hozzáférés)

- Embléma (korai hozzáférés)

- Exkluzív AC matrica



Az alapjátékról:



A Bandai Namco Entertainment és a FromSoftware a legutóbbi címeik közös fejlesztése során szerzett ismereteikre alapozva úgy döntöttek, hogy elkészítik ezt az új akciójátékot. Az Armored Core VI: Fires of Rubicon egyesíti a FromSoftware mecha-játékok terén szerzett nagy tapasztalatát a rájuk jellemző, kihívásokkal teli játékmenettel, hogy egy vadonatúj, magas fordulatszámon pörgő játékot hozzon el a rajongóknak.



Mecha-játékmenet

Az Armored Core VI: Fires of Rubicon-ban a játékosok a legkülönfélébb alkatrészekből és fegyverekből állíthatják majd össze a mecháikat, hogy aztán szabadon használhassák azokat a küldetések olyan helyszínein, amelyek újradefiniálják a háromdimenziós mobilitás fogalmát. A dinamikus mozgás a legnagyobb erősséged – segítségével használd ki a távolsági- és közelharci lehetőségeidet is, hogy legyőzd a túlerőben lévő ellenfeleket. A játékosoknak olyan frenetikus és gyors tempójú akcióban lesz majd részük, amelyet csak a mecha-játékmenet által lehet átélni.



Történet

Egy titokzatos új anyagot fedeztek fel egy távoli bolygón, a Rubicon 3-on. Mivel energiaforrásról van szó, így azt várták tőle, hogy ez az anyag majd drámaian fejleszti az emberiség technológiai és kommunikációs képességeit. Ehelyett egy hatalmas katasztrófát okozott, amelynek köszönhetően a bolygót és az egész csillagrendszert lángok és viharok lepték el. Majdnem fél évszázaddal később ugyanez az anyag újra felbukkan a Rubicon 3-on, a katasztrófa következtében beszennyezett és lezárt bolygón. Földönkívüli vállalatok és ellenálló csoportok küzdenek egymással, hogy megszerezzék az anyag fölötti kontrollt. A játékos egy független zsoldosként beszivárog a bolygóra, ahol aztán a különböző vállalatok és frakciók által, az anyag fölötti kontrollért folyó harc közepébe csöppen.



Dinamikus, irányfüggetlen csaták

Vezesd a mechádat a gyors tempójú, minden irányt lefedő csatákban, és használd ki a mechád mozgékonyságát a földön és a levegőben egyaránt, hogy biztosítsd a győzelmedet.



Személyre szabott mechák

Fedezd fel a játékstílusok és a harci stílusok széles választékát a mechád felépítésének személyre szabásával. Válaszd ki és szereld fel a kívánt alkatrészeket egy robosztus személyre szabási rendszeren keresztül, amely drámaian megváltoztathatja a használt stratégiát, a manőverezőképességedet és harci stílusod.



Izgalmas boss harcok

Alkalmazz megannyi támadó- és védekező stratégiát, legyen az közelharci, vagy távolsági, hogy legyőzd az erős bossokat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Armored Core VI: Fires of Rubicon - Pre-Order Bonus (DLC) (Digitális kulcs - Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: