Betöltés...

Age of Wonders: Planetfall (Premium Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.330 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



alapjáték

Bravado Bundle kozmetikai csomag

SpacePunk kozmetikai csomag

Megfertőzött világok forgatókönyv bolygó

Digital Artbook

Soundtrack

Szezonbérlet

Fórum ikonok

Háttérképek



Egy bukott galaktikus birodalom kozmikus sötét korszakából kerülhet ki, hogy új jövőt építhessen népének. A Age of Wonders: Planetfall a Triumph Studios új stratégiai játéka, a kritikusok által elismert Age of Wonders sorozat készítői, elődeinek minden izgalmas, taktikai, körökre osztott harci és mélyreható birodalmi épületét egy teljesen új, sci-fi beállítás.

Építsd birodalmadat a hat egyedülálló frakció egyikével, kezdve a harcos Vanguardtól a dinoszauruszos amazonokig és a közgyűlés kiborg-zombikig. Haladjon előre minden egyes frakció küldetésén, használva eszét, katonai erejét és diplomáciáját, felfedezve a bolygóromokat és találkozva más túlélőkkel, amikor egy összetört civilizáció történetét tárja fel. Küzdjön, építsen, tárgyaljon és technológiai úton haladjon utópia felé egy egyszemélyes mély kampányban, véletlenszerű összecsapási térképeken és a többjátékos barátaival szemben.





Taktikai körökre osztott sci-fi harc

Tökéletesítse harci stratégiáját intenzív körökön átívelő csatákban, nagy csoportok, testreszabható egységek és rombolható környezetek részvételével.

Fedezze fel a gazdag tudományos-fantasztikus világot

Milyen titkok tárulnak fel, ha feltárja az elesett galaktikus birodalom történetét? Fedezze fel a Csillagok Unió sorsát buja tájak, vad puszták és benőtt megavárosok felfedezésével. Találkozzon rivális frakciókkal és fedezze fel az elhagyott helyeken rég elfeledett rejtett technológiákat.

Planetary Empire Building

Irányítsa telepének jövőjét a technológiai fejlődés és a társadalmi fejlődés keverékével. Környezeti paradicsomot vagy tökéletes katonai rendet teremt?

Több út a győzelemhez

Hódítással, diplomáciával vagy világvége technológiáival érje el végcéljait.

Játékmódok sokasága

A véletlenszerű térképgenerálás mellett egy egyjátékosból álló mély kampány végtelen visszajátszhatóságot biztosít. Próbáljon ki új játékstílusokat csetepaté módban, és játsszon a többjátékos móddal - online, hotseat és aszinkron!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 39 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Age of Wonders: Planetfall (Premium Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: