Betöltés...

Transformers Fall of Cybertron (Digitális kulcs - PC)

Ár: 47.356 Ft



A JÁTÉKRÓL



Transformers ™: A Cybertron bukása eljuttatja a Cybertron bolygó utolsó napjaihoz, ahol az AUTOBOTOK és DECEPTICONOK közötti apokaliptikus háború legsötétebb óráit tapasztalhatja meg. Induljon el egy adrenalin-forrású utazáson a küldetések széles skáláján és az egyes szereplők egyedi képességei köré tervezett masszív környezetben. A tét minden eddiginél magasabb, a Transformers különféle karaktereként játszik, beleértve a Grimlock szinte elpusztíthatatlan T-Rex formáját és a legendás Combaticonokat, amelyek a hatalmas Bruticusba formálódnak. Küzdj át a Transformers legepikusabb csatáinak mindkét oldalán, amelyek legendás kivándorláshoz vezetnek a saját világukból.



Transformers ™: A Cybertron bukása lehetővé teszi, hogy fej-fej mellett haladjon AUTOBOTOK és DECEPTICONOK formájábantöbbjátékos online módjával. Készítse el saját személyre szabott karakterét és fegyvereit a legfejlettebb és legmélyebb testreszabással, amelyet valaha is látott a Transformers videojáték.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Transformers Fall of Cybertron (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: