Betöltés...

Need for Speed: Unbound - Palace Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.135 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Need for Speed: Unbound - Palace Edition tartalma:

- Need for Speed: Unbound alapjáték

- Mercedes-AMG GT Black Series 2020 egyedi autó

- Volkswagen Golf GTI 1976 egyedi Car

- BMW M3 Evolution II E30 E30 1988 egyedi Car

- Mercedes-AMG G 63 2017 egyedi Car

- Palace vezetési effektek

- Stacked Palace ruházati csomag, amely 20 elemet tartalmaz

- Palace matricák és 'Palifornia' rendszámtábla

- Tri-Ferg karakter póz

- Palace lobogó rajz





Ünnepeljük az utcákat

A Need for Speed Unbound 4. kötetében a Lakeshore utcáin betöltött státuszodat ünnepelheted, azomban a kirívó stílusod és képességeid miatt a zsaruk is le akarnak szedni az új Gauntlet lejátszási listákban. Élvezd az üldözés mámorát, de vigyázz, hiszen ha lebuksz, elveszíted a lehetőséget a nagy jutalom megszerzésére! Az ünneplés a Kennedy tesztpályán folytatódik, ahol a Porsche 75. évfordulójának egyedi eseményein tépheted szét a pályát, valamint az új, felfrissített Speed Pass 75 rangot hoz új ingyenes kozmetikumokkal és testreszabásokkal. Pörgesd át az 50. szintet, hogy megszerezd a legvadabb Legendary Custom Porsche 911 Carrera S (1997) Porsche 911 Carrera S-t, amit a Lakeshore valaha látott. Az utcai stílus végső ünnepléséért irány a Store a prémium Hip Hop Origin Swag Pack-ért, amely a hip hop gyökerei előtt tiszteleg a Legendary Custom Mercedes-AMG G 63 (2017) plusz ruházati csomaggal, egy Doberman maszkkal, Driving Effect-el, exkluzív Horn-al és még sok mással.



Száguldj az utcákon, irányítsd az üldözést

A barátokkal való utcai versenyzés még több kihívást hoz, mivel a Need for Speed Unbound Vol. 2 új módokat vezet be a Lakeshore Online-ban a csapattal való összehasonlításra és versenyzésre, és még több lehetőséget kínál arra, hogy mindent kockára tegyél a jutalmakért. Üss össze a haverjaiddal egy izgalmas zsaruüldözésre az utcákon, vagy küzdj meg a zsúfolt pályán, és használj ki minden kanyart, hogy túljárj barátaid eszén, és tudasd velük, ki irányítja ezeket az utcákat! Fejleszd tovább örökségedet, és versenyezz az idő ellen a Hot Laps versenyeken, amelyek intenzív száguldást hoznak, hogy elsajátíthasd vezetési képességeidet. Még több új játéklehetőséget kínálnak az új napi kihívások, amelyekkel különböző módokon szerezhetsz új jutalmakat vezetési képességeid megünneplésére, beleértve a luxus Mercedes-Maybach S 680 2021-et és a dögös új egyedi építésű Lotus Emira Balmain Edition 2021-et.



Versenyezz a csúcsig!

A Need for Speed Unbound-ban a világ a te vásznad. Bizonyítsd be, hogy megvan benned, ami kell ahhoz, hogy megnyerd a The Grand-ot, a Lakeshore végső utcai autóverseny kihívását. A 4 intenzív versenyhéten keresztül szerezz elég pénzt a heti selejtezőkön való részvételhez, győzd le a versenytársakat, és hagyj nyomot az utcai versenyzésben, miközben túlszárnyalod és túljársz a zsaruk eszén. Pakold tele a garázsodat precízen tuningolt, egyedi járgányokkal, és világítsd meg az utcákat egyedi stílusoddal, exkluzív felszerelésekkel, valamint az A$AP Rocky és AWGE által vezetett vibráló globális játékzenével, amely a világ minden sarkában dübörög. Fejezd ki magad a legteljesebb mértékig a legfrissebb új művészeti stílusokkal és aláírt címkékkel, amelyek azt képviselik, amiről te szólsz. A Criterion Games különálló egy- és többjátékos kampányaival a Need for Speed játéksorozat legújabb kiadása órákig tartó, elektromos, adrenalinpumpáló akciót kínál számodra.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 57 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Need for Speed: Unbound - Palace Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: