Betöltés...

The Elder Scrolls Online (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.326 Ft



A JÁTÉKRÓL



A The Elder Scrolls Online, egy díjnyertes online RPG során folyamatosan bővülő történetet tapasztalhat az egész Tamrielről. Fedezzen fel egy gazdag, élő világot barátaival, vagy vegyen részt önálló kalandban. Élvezze a karaktere megjelenésének és játékának teljes irányítását, a fegyvertől kezdve a megtanult készségekig - a választásai alakítják a sorsot. Üdvözöljük a korlátok nélküli világban.



JÁTSZANA A SZERETETT JÁTÉKOT

Csatázzon, készítsen, lopjon, ostromoljon vagy fedezze fel, és kombinálja a különféle páncélokat, fegyvereket és képességeket, hogy létrehozza saját játékstílusát. A választás az, hogy döntsön egy kitartó, folyamatosan növekvő Elder Scrolls világban.



Mondja el saját történetét

Fedezze fel Tamriel titkait, amikor elindul, hogy visszanyerje elveszett lelkét, és megmentse a világot a feledéstől. Tapasztalja meg bármelyik történetet a világ bármely részén, a kívánt sorrendben - másokkal vagy egyedül.



A MULTIPLAYER RPG

Teljesítsen küldetéseket barátaival, csatlakozzon más kalandorokhoz, hogy fedezze fel a veszélyes, szörnyeteg dungeonokat, vagy vegyen részt epikus PvP csatákban több száz más játékossal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Elder Scrolls Online (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: