Betöltés...

Castle Story (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.314 Ft



A JÁTÉKRÓLEgy epikus kaland vár rád a Castle Story-ban , egy stratégiai játékban, ahol a Bricktrons nevű barátságos lényeket parancsold. Kérd meg, tárják fel, faragják, ásják és gyűjtik az erőforrásokat hatalmas, látványos úszó szigetekről, átalakítva a voxel-alapú világot vágyakozása szerint!







Tervezze meg és készítse el bármilyen szerkezetét, amelyet el tud képzelni! A hatalmas és legendás kastélyoktól kezdve a szétszórt Bricktron falvakig. Vigyázni kell, mert a Bricktronsnak fegyvereket kell védenie és meg kell védenie magát a titokzatos lények, a Corruptrons ellen. Építsen katapultot és dobjon fel robbanásveszélyes hordókat a betolakodóknál, vagy csalogassa őket stratégiailag elhelyezett csapdákba! A fizikai rendszer kihívást jelent az építészet szilárdságára is! Az elpusztult torony realisztikusan összeomlik a földre.







A Castle Story többjátékos élmény! Kihívja barátait a Conquest körre, vagy egyesítse őket velük az ellenfelek elrettentésére a Co-Op Invasion játékmódban. Természetesen a homokozóba is csoportosíthat és együtt építhet!







A Castle Story térképeit aprólékos kézzel készítették a fejlesztők, és hozzáférést biztosítunk neked ugyanahhoz az eszközhöz, amelyet használunk! Készítse el saját világait a fantasztikus világszerkesztővel, ossza meg őket a közösséggel és kipróbálhatja más játékosok által készített térképeket!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Castle Story (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: