Betöltés...

Help Will Come Tomorrow (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.262 Ft



A JÁTÉKRÓL

A lakhatatlan szibériai vadonban, az októberi forradalom nyomában egy utascsoport túléli a transzszibériai vonat rejtélyes katasztrófáját. A zord, jéggel borított éghajlaton kell kitartaniuk, amíg a mentőcsapat megérkezik. Szembesülve a sok veszéllyel, saját gyengeségeikkel és mindenekelőtt saját előítéleteikkel. A különböző társadalmi osztályokból származó embereknek össze kell fogniuk, és olyan döntéseket kell hozniuk, amelyek gyakran szembemennek a meggyőződésükkel, vagy próbára teszik, vagy teljesen felrúgják azt. Hogy túlélik-e és milyen áron, az csak a játékoson múlik.



A játék alapvető mechanikája a karakterek túlélésére összpontosít (szükségleteik kielégítése, nyersanyagok gyűjtése, a tábor bővítése, a biztonságról való gondoskodás, a környezet felfedezése), de a játékos hamar rájön, hogy a győzelemhez sokkal többre van szüksége: a karakterek személyiségének megismerésére és a köztük lévő kapcsolatok kidolgozására, a konfliktusok enyhítésére és a morálra való odafigyelésre. Választhatod, hogy önző módon cselekszel, de az együttműködés az, ami lehetővé teszi a győzelmet és a tiszta lelkiismeret megőrzését.



Jellemzők:

- A túlélés érdekében egy innovatív osztálykapcsolat-építő rendszerben leküzdöd a párttagjaid közötti osztályellenségeket.

- Kezeld a szűkös erőforrásokat és maradj életben a fagyos szibériai vadonban, mielőtt megérkezik a segítség.

- Irányíts 9 egyedi karaktert, akik különböző társadalmi eredetűek és három társadalmi osztályba csoportosulnak.

- Fedezd fel az összes párttag intim történetét és múltját

- Építsd és bővítsd a saját táborodat, hogy növeld a túlélés esélyeit

- Szembe kell nézned a dinamikusan változó időjárási körülményekkel és a túlélők életét befolyásoló, könyörtelen szibériai vadvilággal.

- Tapasztald meg a karakterek kapcsolatain és morálján alapuló játékbeli eseményrendszert.

- Merülj el egy megható történetben, amely 1917-ben, a bolsevikok előtti császári Oroszországban játszódik

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Help Will Come Tomorrow (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: