Betöltés...

The Otterman Empire (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 14.999 Ft



A JÁTÉKRÓL

Egy intenzív gyorstüzelős partis lövöldözős játék egytől négy játékosig. Fel kell öltöznöd, fel kell csatolnod a jetpackedet, és át kell utaznod a galaxist a pusztítást okozó, partijátékos káoszban! A gyorsan változó játékmódokkal és 8 testreszabható karakterrel a The Otterman Empire egyetlen köre sem lesz ugyanolyan!



Földi irányítás Major Tiko-nak

Akár egyedül vagy a barátaiddal mész a birodalom megmentéséért, akár versusban mész szemtől szemben, játék közben új szinteket, új, testreszabható karaktereket és még több kozmetikai elemet oldasz fel.



Viszontlátásra és köszönjük a halakat

Egy messzi-messzi galaxisban (a Földtől) mélyen a otterspace-ben él egy sokféle fajból álló kolónia, amely a csillagok között él, egy kolónia, amely közvetlen veszélyben van. Gyere a megmentésre, és vedd fel Tiko kihívást jelentő techjét, amely próbára teszi a képességeidet. Minden világ egy új kihívást tartogat számodra és csapatod számára, legyen az egy időbeli kihívás, fenyegető csatlósok hullámai vagy egy furcsa időjárásváltozás, a vidra őrület!



Felszállás, felszállás van

A Vidrabirodalmat olyan könnyű felvenni és felrobbantani, hogy bárki csatlakozhat a mókához, de csak a galaxis legjobb pilótája fogja elsajátítani a jetpackeket, és kerülhet a csúcsra!



Jellemzők:

- Csatlakozz akár négy játékossal egy kaotikus, kanapés kooperatív kampányban, vagy teszteljétek barátságotokat, és menjetek t.o.e. a t.o.e. ellen a kompetitív, versus módban!

- Utazd be a galaxist, és szállj szembe egyedül Tiko-val! A kihívások hatalmas választékával 8 különböző bolygón, egy intenzív kampánymódban, amely nem hagy nyugodni!

- Keress csillagokat, nyisd fel a bőröket, szabd testre a vidraidat, és harcolj tovább.

- Gyorsan változó játékmódok, 2 perces körök és egy-egy környezeti veszély itt-ott, és ígérjük, hogy vidrakáosz lesz!

- Harcolj az Otterman Empire kiterjedt galaxisában!

- Osszátok szét a kontrollereket, és nézzétek meg, ki az, aki a legjobbnak bizonyul.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Otterman Empire (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: