Betöltés...

Star Trek: Infinite (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.355 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Star Trek: Infinite egy stratégiai játék, amelyben a galaxis négy fő frakciójának egyikének vezetőjeként írhatod még, és élheted át a saját Star Trek történetedet. Kövesd a különlegesen kidolgozott történetet, vagy vágj neki a saját utadnak ebben a Star Trek univerzumában játszódó stratégiai játékban.



A te saját Star Trek történeted

A Star Trek: Infinite-ben olyan módon kezeled a játék által eléd állított kihívásokat, ahogyan csak szeretnéd. Diplomácia, hírszerzés, nyílt háború, vagy akár ezeknek a keveréke – mind megfelelő út lehet a győzelemhez. Te ülsz a kapitányi székben, és a galaxis sorsa a te kezedben van!



Válaszd ki a frakciód

Válassz a Bolygók Egyesült Föderációja, a Klingon Birodalom, a Romulán Csillagbirodalom vagy a Kardassziai Unió közül. A játék során a frakciód minden fontos döntéséért felelős vezető szerepét fogod átvenni. Mivel minden frakciónak saját, egyedi játékstílusa van, a döntéseid fogják meghatározni, hogy mennyire leszel sikeres a céljaid elérésében.



Ikonikus karakterek

A Star Trek: Infinite egy gondos odafigyeléssel készült játék, melynek fejlesztése során az volt a cél, hogy egy magával ragadó Star Trek-élményt nyújtson, miközben lehetővé tegye számodra, hogy a választott frakciód vezetőjeként meghozott döntéseidnek megfelelően alakítsd a játék történetét. Ha a Föderációt választottad frakciódnak, akkor lehetőséged lesz alkalmazni olyan ikonikus kapitányokat és tiszteket, mint például Picard, Janeway, Sisko és Data. Ám a többi frakció is rendelkezik a saját maga ikonikus karaktereivel, mint például Gowron, Makbar, Garak és még sokan mások.



Változatos csillaghajók

A frakció-specifikus karaktereken kívül a játékban megtalálhatóak a Star Trek-univerzum különböző csillaghajói is, amelyek az egyes frakciók arzenáljaihoz igazodnak. A Föderáció megbízható Intrepid- és Defiant-osztályú hajóitól kezdve a félelmetes kardassziai Galor-osztályú hajókon át a karcsú romulán D'deridex hajóig, vagy akár a félelmetes klingon Negh'Var csatahajókig minden megtalálható a játékban. Természetesen az Enterprise-D sem maradhat ki a sorból, amelyet ráadásul a Star Trek: Infinite számára kifejlesztett, testre szabott történetmesélési rendszer segítségével állíthatsz a föderációs flotta szolgálatába.



Részletes és összetett stratégia

A Star Trek: Infinite a Stellaris alaprendszereire épül, kihasználva annak részletes és összetett rendszereit, és sajátjává téve azokat. Ezen rendszerek úgy lettek módosítva, hogy azok jobban passzoljanak a Star Trek-franchise világához.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Star Trek: Infinite (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: