Betöltés...

Grand Theft Auto V + Criminal Enterprise Starter Pack (DLC) + Great White Shark Cash Card ($1.500.000) Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 22.516 Ft



A JÁTÉKRÓL

A csomag tartalma:

- Grand Theft Auto V

- Grand Theft Auto Online

- Criminal Enterprise Starter Pack

- 1.000.000 virtuális GTA dollár

- Ingatlanok

- Maze Bank West Executive Office

- Paleto Forest Gunrunning Bunker

- Senora Desert Counterfeit Cash Factory

- Great Chaparral Biker Clubhouse

- 1561 San Vitas Street Apartment

- 1337 Exceptionalists Way 10 Car Garage

- Járművek

- Dune FAV

- Maibatsu Frogger

- Enus Windsor

- Obey Omnis

- Coquette Classic

- Turismo R

- Pegassi Vortex

- Huntley S

- Western Zombie Chopper

- Banshee

- Compact Grenade Launcher fegyver

- Marksman Rifle fegyver

- Compact Rifle fegyver

- Stunt Race öltözet

- Import/Export ruházati kiegészítők

- Motoros tetkók

- Great White Shark Cash Card kártya, amely 1.500.000 virtuális GTA dollárt tartalmaz





Légy üdvözölve Los Santos-ban

Amikor egy fiatal utcai szélhámos, egy visszavonult bankrabló és egy rémisztő pszichopata a bűnözői alvilág, az amerikai kormány és a szórakoztatóipar legfélelmetesebb és legelborultabb elemeivel kerül összetűzésbe, veszélyes rablások sorozatát kell végrehajtaniuk, hogy túléljenek egy kegyetlen városban, ahol senkiben sem bízhatnak - legkevésbé egymásban.



Los Santos és Blaine County PC-n

A Grand Theft Auto V PC változata már nem rendelkezik a 7. konzolgeneráció korlátaival, így a játékosok 4K felbontásban, akár 60 képkockasebességgel tapasztalhatják meg Los Santos és Baine County világát. Ezen felül pedig még számos előnyt hozott magával a GTA V a korlátok ledobásával – teljesen testreszabható grafikai beállítások, hogy a lehető legtöbb eszközön elfusson a játék, egér és billentyűzethez optimalizált irányítás, többmonitoros támogatás, 3D-kompatibilitás, és még annyi minden.



Még több PC-s újdonság

Az újdonságok közé tartozik még a belső nézet is, amelynek segítségével a játékosok új módon fedezhetik fel a GTA V részletgazdag világát. Továbbá még egy, a PC-n elérhető újdonsággal bővült a játék, ami pedig nem más, mint a Rockstar Editor.



A Rockstar Editor segítségével egyszerűen rögzíthetsz, szerkeszthetsz és megoszthatsz általad létrehozott videókat mind a kampányban, mind a többjátékos módban. Az erre hajlamos személyek akár a játékon belül készült filmek létrehozására is használhatják ezt az eszközt - kiválaszthatod milyen karaktert szeretnél irányítani, akár a kampányból, akár a többjátékos módból, különböző tereptárgyakat rakhatsz le, beállíthatod a napszakot, az időjárást, a gyalogosok és az autók sűrűségét, valamint különböző kamera-módok, mint például gyorsítás, lassítás, szűrők, illetve aláfestő zenék segítenek abban, hogy a megálmodott ötletedet tökéletesen megvalósítsd.







Grand Theft Auto Online

Légy a GTA Online, egy dinamikus és folyamatosan fejlődő online univerzum részese, ahol utcai csavargóból a saját bűnbirodalmad királyává válhatsz. Vállalj be merész kooperatív Heist-okat, vegyél részt adrenalindús versenyeken, küzdj meg az egyedülálló Adversary Mode meccseken, vagy lógj együtt másokkal éjszakai klubokban, játéktermekben, házibulikon, autós találkozókon és még sok más lehetőség van számodra. Élvezd a GTA Online világa által nyújtott lehetőségeket egyedül, vagy barátaiddal.



Indítsd el a bűnbirodalmad

Megannyi lehetőséged van a saját bűnbirodalmad kiépítésére. A Maze Bank West Executive Office segítségével üzleti vállalkozásokat indíthatsz, a földalatti Gunrunning Bunker erős fegyvertechnológiák kutatását teszi lehetővé számodra, a Counterfeit Cash Factory által pedig jövedelmező pénzhamisítási műveletet hozhatsz létre.



Erős járművek flottája

Járd az utcákat az ízlésednek megfelelő járművekkel. Számtalan lehetőség van, amiből választhatsz – szuperautók, motorok, helikopterek, raliautók, és még sok más - nem beszélve arról, hogy az összes jármű teljesen testre szabható, hogy megfeleljen igényeidnek. A növekvő flottád tárolásához a megvehető ingatlanokban található garázsokat használhatod.



Fegyverek, ruhák, tetoválások

Csakúgy, mint a járművek esetében, a karakteredet is tetszés szerint alakíthatod megannyi öltözettel, kiegészítővel. A fegyverekben sincs hiány, ugyanis temérdeknyi fegyver megtalálható az arzenálban - az automata fegyverektől kezdve, a géppisztolyokon keresztül egészen a gránátvetőkig.







Criminal Enterprise Starter Pack

A Criminal Enterprise Starter Pack a leggyorsabb módja annak, hogy az új GTA Online játékosok előnyre tegyenek szert a játékban. Ingatlanok, járművek és fegyverek nagy választékával, valamint 1.000.000 virtuális GTA dollárral segíti a kezdő játékosok elindulását ez a csomag. Minden eleme több mint 1.000.000 virtuális GTA dollárba kerül, ha külön-külön vásárolod meg, szóval sokkal gazdaságosabb elindítani a GTA Online karrieredet új játékosként ezzel a csomaggal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Grand Theft Auto V + Criminal Enterprise Starter Pack (DLC) + Great White Shark Cash Card ($1.500.000) Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: