Betöltés...

Shadow Gambit: The Cursed Crew (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.656 Ft



A JÁTÉKRÓL

Ahoj, te elátkozott kalóz! Ez itt Shadow Gambit: The Cursed Crew, egy teljesen új lopakodós, stratégiai játék, amely a kalózkodás aranykorát egy alternatív történelemben mutatja be. A Curse of the Lost Souls nevezetű átok kísérti a Lost Carribean néven ismert titokzatos szigetláncolatot, amely az Inquisition szörnyű erőinek ellenőrzése alatt áll. Ők megvetnek minden természetfeletti dolgot, és pusztító tűzzel vadásznak a hozzád hasonló elátkozott kalózokra.



Állítsd össze a legénységet

Indulj útnak az Afia nevű elátkozott kalózzal, hogy a legendás Black Pearls nyomába eredj, amelyek által neked is lehet saját elátkozott legénységed. A nyolc társad mindegyike játszható karakter, akik egyedi személyiséggel és egyedi természetfeletti erőkkel vannak felvértezve. Lőj ki barátot vagy ellenséget egyaránt Gaëlle mágikus ágyújával, használd Mr. Mercury lélekhorgonyát egy mágikus portál megnyitásához, vagy suhanj át a téridőn, hogy a másodperc töredéke alatt lopakodó támadásokat hajts végre Afia mitikus kardjával.



A te hajód, a te otthonod

Csatlakozz a Red Marley-hoz, egy szellemhajóhoz, amelynek élő lelke van. A fedélzeten megtervezheted a következő kalandodat, vagy csak szimplán lóghatsz együtt a legénységed tagjaival, miközben ők élvezik az elátkozott létet. Ismerd meg közelebbről ezeket a legendás, elátkozott kalózokat. Az egyéni karakterküldetésekkel ismerd meg a háttértörténetüket, tudd meg, kik ők, és hogy mi késztette őket elátkozott útjukra.



Járj túl az ellenfeleid eszén

Hajts végre egy epikus rablást, és szerezz meg egy titokzatos, földöntúli erejű kincset, hogy szembeszállj az Inquistion seregével. Szivárogj be észrevétlenül az erődjeikbe. Lopakodj az ellenséges vonalaik mögé. Kombináld okosan legénységed mágikus képességeit, hogy alaposan átgondolt taktikával intézd el a legkülönfélébb ellenségeket. Aztán pedig érezd magad egy zseniális lángelmének, amikor a terved tökéletesen végbemegy!



Fedezd fel a Lost Caribbean térségét

Szállj partra a Lost Caribbean számos egzotikus szigetén. Az elátkozott lélek mágiájával átitatott helyektől kezdve a trópusi strandokon át egészen a nyüzsgő kalóztanyákig: minden sziget egy egyedi, kézzel készített sandbox, amelyben kalandok várnak.



Játssz a magad módján

Szabadon kiválaszhatod, hogy kiket viszel magaddal a legénység közül egy küldetésre. Válogasd úgy össze őket, hogy az egyedi képességeikkel új stratégiákat találj az Inquisition erői ellen. Tervezd meg a saját útvonaladat az egyes szigetekre való be- és kijutáshoz, játssz lopakodva vagy inkább nyíltan szállj szembe az ellenséggel, és használd ki a környezetet az előnyödre. Ez a te játszótered, ahol kísérletezgethetsz!



Manipuláld az időt és kísérletezgess

A szellemhajó erőteljes időmanipuláló mágiája a rendelkezésedre áll. Állítsd meg az időt, hogy átgondold a stratégiai döntéseidet, vagy állítsd sorba több karakter akcióit, hogy aztán egymás után végrehajtsd őket. Rögzítsd minden múló pillanat emlékét, hogy azonnal visszatérhess, ha a dolgok rosszul alakulnának. Változtasd meg a megközelítésedet és a taktikádat attól függően, hogy mit dob eléd a játék, és fedezd fel a saját egyedi megoldásaidat a játék problémáira.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 34 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Shadow Gambit: The Cursed Crew (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: