Betöltés...

Wintermoor Tactics Club (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.575 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Wintermoor Tactics Club a középiskola túléléséről szól, a játékmenetet a taktikai RPG-k és a vizuális regények ihlették.



Történet

Aliciának már azelőtt is elég nehéz volt barátokat szereznie a tekintélyes Wintermoor Academy-n, hogy az egész iskola kitört volna egy hógolyóversenyen! Most az ő aprócska Tactics Clubjának kocka senkikből olyan hősökké kell átalakulnia, mint amilyeneket a táblajátékos kampányukban játszanak, különben örökre feloszlanak. Fedezd fel a War of the Clubs mögött rejlő baljós igazságot ebben a hangulatos taktikai szerepjátékban. Teszteld stratégiai ügyességedet furcsa és színes karakterek lavinájával szemben. És ne felejts el új barátokat szerezni!



Taktika mindenkinek

Taktikai harc a hozzáférhetőségre összpontosítva, de sok mélységgel és testreszabhatósággal.



Fedezd fel az iskolát

Ismerd meg Wintermoor-t a vizuális regény ihlette játékmenetben. Bontsd le a falakat az olyan középiskolai klikkek között, mint a Psychic Detectives és a Young Monarchists.



Szerezz új barátokat

Írj táblás kampányokat, hogy segítsd a diákokat személyes problémáik leküzdésében, és fedezd fel fantázia-énjüket, miközben a klubod növekszik.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Wintermoor Tactics Club (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: