Betöltés...

Dune: Spice Wars (Steam) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.210 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL:

Négyszeres valós idejű stratégiai játék a kritikusok által elismert Northgard fejlesztőitől. Frank Herbert úttörő dűne-univerzumában játszva kell vezetnie a frakcióját, és meg kell küzdenie az irányításért és a dominanciáért Arrakis zord sivatagi bolygója felett.



A fűszer az univerzum legértékesebb erőforrása. A fűszer meghosszabbítja az életet, kiterjeszti a tudatot, és lehetővé teszi a csillagközi utazást. Csak az Arrakison található meg, a világegyetem legbefolyásosabb erői keresik. Játssz a számos frakció egyikeként, beleértve az Atreides-házat, a Harkonnen-házat, a Smugglers-t és a bennszülött fremeneket, és versengj a Dűne és a fűszer feletti hatalomért.



Vizsgálja meg a tájat féregjelet keresve, vagy kockáztatja, hogy csapatait és fűszerkombájnjait a titáni homokférgek veszítsék el, akik áttörnek a dűnéken, hogy lenyeljék és egészben felfalják őket. Törd le ellenfeleidet a harcban, a legjobbat politikai intrikák révén, és ásd alá őket a csaló kémhálózatoddal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dune: Spice Wars (Steam) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: