Betöltés...

NBA 2K24 - 75,000 Virtual Currency (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)

Ár: 12.592 Ft



A JÁTÉKRÓL

A kód tartalma:

- 75,000 Virtual Currency



A Virtual Currency az NBA 2K24 játékbeli fizetőeszköze, amelyet a MyPLAYER-ed fejlesztésére, MyTEAM-csomagok vásárlására, és még annyi minden másra használhatsz fel! Szabd testre a a MyPLAYER-edet a legújabb felszereléssel, és fejleszd a karakteredet azáltal, hogy fokozod a képességeit, illetve új animációkat sajátítasz el. Építsd fel a saját MyTEAM-edet csomagok kinyitásával, hogy összeállítsd a jelenlegi játékosokból és NBA-legendákból álló álomcsapatodat!



Az alapjátékról:



Fogd a csapatodat, és ismerd meg a kosárlabdakultúra múltját, jelenét és jövőjét az NBA 2K24-ben. Élvezd a rengeteg tiszta, hamisítatlan akciót és a MyCAREER korlátlan, személyre szabott MyPLAYER lehetőségeit. Gyűjts össze híres legendákat és állítsd össze egy tökéletes csapatot a MyTEAM módban. Érezd a gyorsabb játékmenetet és a tökéletesített látványvilágot, miközben kedvenc NBA- és WNBA-csapataiddal játszol.



Mamba Moments

Engedd szabadjára a benned rejlő Mambát, miközben újraalkotod Kobe legdominánsabb és leglenyűgözőbb teljesítményeit a globális szupersztárrá válása során a Mamba Moments módban. Éld át újra a karrierjének korai diadalait, és haladj végig a minden idők egyik legkiemelkedőbb játékosává válásának útján.



Kosarazz a paradicsomban

Hagyj nyomot egy festői, tengerparti, képeslapokra illő kilátással és heves versengéssel teli környéken. Használd a megújult játékosépítőt, hogy a képességeidnek megfelelő MyPLAYER-t hozz létre, így az erősségeidnek megfelelően játszhatsz, és a legtöbbet hozhatod ki a frissített Badge-rendszerből. Fedezd fel a sziklás terepet, teljesíts új, letisztult küldetéseket, és szállj szembe a rivális játékosokkal a legújabb MyCAREER-környezetben.



Menedzseld a saját csapatodat a MyTEAM módban

A klasszikus kártyagyűjtögetős mód is visszatért, és végtelen órányi testreszabható szórakozást kínál. Múltbéli és jelenbeli sztárokat is összegyűjthetsz, hogy aztán egy olyan csapatot hozz létre, amely egyaránt képes uralni az egyjátékos és a többjátékos módokat is. A MyTEAM számos innovatív fejlesztést tartalmaz, miközben megtartja azt a jellegzetes kompetitív hangulatot, amiért szeretik a játékosok.



Válj álmaid kosarasává

Élvezd az eddigi legautentikusabb játékmenetet, amelynek megalkotása során a hangsúly a zökkenőmentes játékmechanikákon és a részletekre való odafigyelésen volt. Mutasd meg, mire vagy képes a vadonatúj mozgásrendszerrel, amely a képességalapú akciókat és a hatékonyságot díjazza.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "NBA 2K24 - 75,000 Virtual Currency (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: