Betöltés...

Battlefield 2042 (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 16.499 Ft



A JÁTÉKRÓL

Üdvözlünk 2042-ben



Játékmenet

A Battlefield 2042 egy belső nézetes lövöldözős játék, amely visszatér a franchise ikonikus, mindent elsöprő hadviseléséhez. Használd fel a legmodernebb arzenált a magával ragadó többjátékos csatákban a nyílt csatatereken és a közelharci pályákon játszódó pályákon. Válaszd ki a játékosztályodat, állítsd össze a csapatodat és harcolj a 2042 világában, valamint a Battlefield múltjában.



Játsz a saját módodon

Válaszd ki a szerepedet a csatatéren az alábbi osztályok közül: Assault, Engineer, Support és Recon. Mindegyiknek megvan a maga erőssége a csatában. Használd az egyedi kütyüidet és fegyvertudásodat, hogy biztosítsd csapatod győzelmét.



A zűrzavar által megváltoztatott világ

2042-ben a világ megmaradt szuperhatalmai a háború szélén állnak. Mint nem-patrióta harci veterán, harcolj a jövő meghatározásáért egy soha nem látott hadszíntéren.



Dinamikus környezetek

Vegyél részt nagyszabású háborúban és közelharcban több mint 17 pályán, köztük az alapjáték és a BattlefieldTM Portal környezetében. Küzdj meg az egyedi játékmenet kihívásaival olyan folyamatosan változó harci körülmények között, mint a homokviharok és tornádók.



Élvonalbeli fegyverarzenál

Engedd szabadjára harci kreativitásodat 35+ korszerű fegyver, több mint 25 jármű, köztük tankok és repülőgépek, valamint futurisztikus kütyük segítségével. Vedd igénybe a robotikus Ranger kutyát. használd a railgun technológiát, ölts magadra szárnyasruhát és tapasztald meg a megjelenés óta hozzáadott rengeteg tartalom még sok mását.



Változtasd meg a háború szabályait a Battlefieldtm Portal-ban

Testre szabhatod a fegyvereket, a felszerelést, a szabályokat és még sok mást ebben a kreatív sandbox-ban, amely a Battlefield 2042 és a Battlefield 1942, a Battlefield 3 és a Battlefield: Bad Company 2 klasszikus tartalmain alapul. Az olyan ikonikus pályák, mint Valparaiso és Caspian Border vadonatúj érzést keltenek majd feltűnő. átdolgozott látványvilággal és pusztító effektekkel, a Frostbite motor legújabb verziójának jóvoltából.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Battlefield 2042 (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: