Betöltés...

Secrets of Grindea (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.028 Ft



A JÁTÉKRÓL



Halihó! Örülök, hogy megtalálta áruházunk oldalát! Feltétlenül olvassa el a fenti Korai hozzáférés információkat , hogy tudja, mit vásárol!



A Secrets of Grindea egy régi iskola Action RPG, amely legfeljebb 4 játékos kooperatív támogatását kínálja . Ez egy tisztelgés és néha a régi SNES játékok paródiája, amellyel sokan együtt nőttünk fel és szerettünk! Utazás fantasztikus országokban és rengeteg ellenség és főnök csatája az igazság, a barátság és mindenekelőtt a világ legritkább kincseinek keresésében!



Érdekel, de nem adják el? Próbálja ki a bemutatót!



Szeretne betekintést nyerni a fejlődésbe? Látogassa meg DevBlogunkat !



Főbb jellemzők:



- Karakter testreszabása. Nincsenek osztálykorlátozások, amelyek lehetővé teszik a karaktered fejlődésének pontos ellenőrzését! Egy lángoló jégmágus fejeket vág össze tengelyekkel? Biztos dolog! Ráadásul sokféle hajvágás, sapka és fejrész van, amelyek karakterét is egyedivé varázsolják.

- Co-op támogatás akár négy játékos számára! Hozza el barátait a kalandba úgy, hogy közvetlenül a Steamen keresztül meghívja őket!

- Rejtélyekkel, nevetéssel és feszültséggel teli történet végigvezeti a Grindea gazdag és változatos világának minden formájú börtönében és mezején. Rengeteg mellékküldetés és rejtett tartalom órákig foglalkoztatja a játék befejezése után!

- Az Arcade Mode az eljárás során generált Action RPG őrület egyedülálló élményét nyújtja, és valóban próbára teszi képességeit. Segítsen felépíteni Arcadia városát azáltal, hogy kihívást jelent ennek a rendkívül kemény és visszajátszható módnak!

- Háziállat-rendszer, amely biztosítja, hogy soha ne kelljen egyedül lennie, még akkor sem, ha egyedül játszik. Fogja el az aranyos, szelídíthető állatok bármelyikét, és kísérje el őket kalandjain, miközben növeli képességeit is!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Secrets of Grindea (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: