Betöltés...

Uncharted: Legacy of Thieves Collection (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)

Ár: 23.593 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection tartalmazza:

- Uncharted 4: A Thief's End teljes játék

- Uncharted: The Lost Legacy teljes játék





Uncharted 4: A Thief's End

Az Uncharted 3: Drake's Deception eseményei után három évvel játszódik, és Nathan Drake feltehetően maga mögött hagyta a szerencsevadászat világát. Nem kell azonban sokáig várnia, hogy a sors hívja, amikor Drake bátyja, Sam újra felbukkan, és segítséget kér tőle, hogy megmentse a saját életét, és egy olyan kalandot kínál, amelynek Drake nem tud ellenállni. Henry Avery kapitány rég elveszett kincsére vadászva Sam és Drake elindulnak, hogy megtalálják Libertaliát, a kalózutópiát Madagaszkár erdeinek mélyén. Az Uncharted 4: A Thief's End a játékosokat egy világ körüli utazásra viszi, dzsungelszigeteken, távoli városokon és hófödte hegycsúcsokon keresztül, Avery vagyonának felkutatására.



Történet

A történet középpontjában egy újabb elrejtett kincs, egy 400 millió dollár értékű kincs keresése áll, amelyet Nate és Sam fiatalabb korukban próbáltak megtalálni, de a nyomok, amelyeken elindultak, egyszerűen nem jöttek be. Ezúttal újra a kincs nyomába kell eredniük, hiszen Sam élete múlik rajta. Mindeközben egyazon cél érdekében versenyeznek volt társukkal, Rafe-fel, aki összeállt Nadine Ross-szal, a Shoreline nevű zsoldoscsapat vezetőjével.



Ismerd meg a testvéreket

Nathan Drake, a szerencsevadászattól visszavonult Drake hirtelen visszakényszerül a tolvajok világába. Mivel a tét sokkal személyesebb, világkörüli útra indul, hogy felkutassa a legendás kalózkincs mögött meghúzódó történelmi összeesküvést. Legnagyobb kalandja próbára teszi fizikai határait, elszántságát, és végül azt, hogy mit hajlandó feláldozni szerettei megmentéséért. Sam Drake, Sam öt évvel idősebb öccsénél, Nate-nél, akit korábban halottnak hittek. Állítólag az ő eltűnése volt az, ami eredetileg arra késztette Nate-et, hogy kincsvadászattal foglalkozzon. Samről azt írták, hogy vakmerőbb, mint Nate, és kissé féltékeny a bátyja eredményeire.



Csapatos többjátékos mód

Teremtsd meg a saját lélegzetelállító pillanataidat, amikor barátaiddal csapatot alkotsz az Uncharted 4 többjátékos módjában. Használd ki a felfedezést, a stratégiát és a csapatmunkát jutalmazó, gazdag környezetű, egyedi pályákat, és merülj el egy olyan többjátékos élményben, amely az Uncharted franchise legjobbjait ünnepli. Bérelj fel egyet a négy "Sidekick" közül, hogy harcoljanak melletted, és támogatást nyújtsanak ellenségeid követésével, elesett szövetségeseid felélesztésével vagy nagy támadó tűzerővel. Vásárolj egy " Mystical" tárgyat, és idézz meg természetfeletti képességeket, amelyeket Drake korábbi kalandjai ihlettek. Hívd segítségül El Dorado elátkozott szarkofágját, Shambhala hatalmas Cintamani kövét vagy Ubar elveszett városának tüzes dzsinnjét, hogy megfordítsd a csata menetét.







Uncharted: The Lost Legacy

Chloe és Nadine egy ősi kincset keresve utazik a Western Ghatsra. A díjnyertes fejlesztő Naughty Dogtól érkezik a vadonatúj Uncharted játék, amelynek főszereplője Chloe Frazer. Annak érdekében, hogy visszaszerezzen egy ősi ereklyét, és távol tartsa azt egy kegyetlen háborús uszító kezétől, Chloe-nak a híres zsoldosnő, Nadine Ross segítségét kell igénybe vennie, és India nyugati Ghats vidékére kell merészkednie, hogy megtalálja Ganesh aranyfogát. Chloe eddigi legnagyobb utazása során szembe kell néznie a múltjával, és el kell döntenie, mit hajlandó feláldozni saját öröksége érdekében.



Egy teljesen új helyszín

Uncharted: The Lost Legacy az Indiai-félsziget délnyugati partvidékére - az egykori Hoysala Empire hazájába - viszi a sorozatot, ahol a városi, dzsungeles és ősi romok egzotikus keveréke várja a nézőket.



Dinamikus játékmenet

Uncharted: The Lost Legacy új rendszerekkel és finomításokkal épül a sorozat elismert játékmenetére, beleértve a filmszerű harcot, a felfedezést és a lenyűgöző környezetek bejárását, az összetett rejtvényeket és még sok mást.



Uncharted örökség

Számíts a Naughty Dogtól és az Uncharted-sorozattól már megszokott, akciódús helyszínekre és lebilincselő narratívára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Uncharted: Legacy of Thieves Collection (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: