Betöltés...

F1 2021 (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 29.995 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az F1 2021: Deluxe Edition tartalma:

- F1 2021 alapjáték

- Versenyruha

- Kesztyű

- Sisak

- Autó festés

- Győzelemi rádiós párbeszéd

- 18,000 PitCoin játékbeli fizetőeszköz

- 7 további ikonikus versenyző a 'My Team' játékmódban





A Forma-1-es versenyzés visszatér az F1 2021-el. Élvezd a lenyűgöző új funkciókat, köztük a 'Braking Point' izgalmas történetét és a kétjátékos karrier módot. Merülj el a világ legnagyobb autóversenyzői látványosságában, és versenyezz a 2021-es szezon húsz hős versenyzőjének és tíz ikonikus csapatának hiteles felállásával.



Minden történetnek megvan a maga kezdete...

Versenyezz online, testreszabható festésekkel a közösségi és rangsorolt versenyeken, az új 'Quick Join' formátumban, a ligákban és a heti versenyeken. Az F2, az F1 végső gyakorlóterepe is benne van, rövid, közepes vagy teljes szezonlehetőségekkel, valamint 2020-as és 2021-es szezonbeli tartalommal.



Történet

Indulj el egy epikus utazásra a 'Braking Point', egy vadonatúj sztori móddal. Emelkedj fel a Formula 2 soraiból a sztárság felé a Formula 1 világában. Tapasztald meg mind a pályán, mind a pályán kívüli életstílust, miközben helyet foglalsz a versenyzés élvonalában.



Két játékos karrier játékmód

Játszd végig a karrier módot barátaiddal, akár kooperatívan, akár versenyszerűen. Minden játékos teljes mértékben irányíthatja az asszisztenseket, így a játékot bárki élvezheti, legyen az újonc, vagy tapasztalt versenyzős veterán.



Valós szezonrajt mód

Vesd bele magad egy szezonba, amely tükrözi a valós élő ranglistát. Vedd át az irányítást bármelyik ponton, vezesd végig a hátralévő futamokat, majd próbáld meg világbajnokká koronáztatni magadat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "F1 2021 (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: