Betöltés...

Song of Memories (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 23.449 Ft



A JÁTÉKRÓL

Egy új generációs romantikus kalandjáték, amelynek története a dalokra és a végső döntéshozatalra összpontosít. Az akadémián játszódó hatalmas forgatókönyv mellett ez a játék több mint 40 órányi hangalámondást tartalmaz, amelyet egy sztár szinkronszínészekből álló csapat játszik.



Értékes pillanatok, amelyek soha nem térhetnek vissza

Bár egy ismeretlen vírus miatt világjárvány tört ki, a főhős boldogan tölti napjait hat gyönyörű osztálytársnője körében. Nem is sejti, hogy milyen sors vár rá... A "közös útvonal", ami a játék első felét jelenti, tele van rengeteg boldog és romantikus eseménnyel! Élvezd a boldog pillanatokat a hősnőkkel. Több mint 100 közös esemény, köztük randevúk és egy uszodai esemény!



Egy epikus, teljesen animált kalandjáték

Egyetlen más kalandjátékkal ellentétben ez a játék a 2D animációs eszközzel, az "E-mote"-al rendelkezik, amely teljes animációt biztosít minden párbeszédes jelenetben és vágott jelenetben, így olyan érzésed lesz, mintha egy animét néznél. Ráadásul az egész hatalmas forgatókönyv teljesen hangos (beleértve a főszereplőt is), és minden karakter részletes reakcióit tartalmazza, ami arra készteti a játékosokat, hogy minden párbeszédsorozatot kihagyás nélkül végignézzenek.



Több mint 30 dal szerepel a játékban

Ez a játék több mint 30 dalt tartalmaz a produkción belül. Van 2 nyitó és 6 befejező főcímdal, amelyeket a hősnők szerepét játszó színes szinkronszínészek énekelnek. A 3D-s harcrendszer ritmusjáték tulajdonságokkal rendelkezik, amelyben a "Dream 4 You" fiktív lánycsoport karaktereit választod ki, hogy különböző kombinációkat hozzanak létre a harci dalokhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Song of Memories (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: