Betöltés...

Cycling Bundle 2023 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 35.720 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Cycling Bundle 2023 tartalma:

- Pro Cycling Manager 2023 teljes játék

- Tour de France 2023 teljes játék





Pro Cycling Manager 2023

Menedzselj egy profi kerékpárosokból álló csapatot: ellenőrizd a költségvetést, toborozz fiatal tehetségeket, képezd ki a versenyzőidet és dolgozd ki a versenystratégiákat. Érj el előkelő helyezéseket a csapatoddal a versenyeken, hogy a világranglista élére kerülj!



A kerékpárversenyzés nagyjai

Válassz 80 profi csapat közül az általad preferált stílus és stratégia alapján. Küzdj meg a legjobb versenyzőkkel a versenynaptár több mint 260 versenyén és 700 szakaszán. A szezon első versenyétől az utolsóig, az ellenfeleid mindig ott lesznek a sarkadban. A játékban több mint 260 pálya és 700 szakasz található meg, köztük olyanok, mint a Tour de France, a La Vuelta, a Liège-Bastogne-Liège, a Tour de Romandie és még sok más. Ezen felül pedig 80 csapat képviselteti magát, több mint 800 profi versenyzővel.



Career mód

A Pro Cycling Manger 2023-ban te vagy a főnök! Egy kerékpáros csapat sportigazgatójaként a te feladatod, hogy meghozd a megfelelő döntéseket, és ezáltal a világranglista élére juttasd a csapatodat. Egy győztes csapat összeállításának minden fontos aspektusára figyelned kell: versenymenedzsment, versenyzők rotációja, edzések, fiatal tehetségek toborzása, felszerelések korszerűsítése, versenystratégiák meghatározása és még annyi minden.



Pro Cyclist mód

A Pro Cyclist módban te vagy a versenyző! Készítsd el a saját versenyződet, mutasd meg a tehetségedet, hogy ismertté válj, kezeld a szerződéseidet és csatlakozz egy profi csapathoz. A felkészülésed és az első versenyeid nagyon fontosak, mivel ezek befolyásolják a jövőbeli karrieredet.



Megújult Pro Cyclist mód

A Pro Cyclist mód teljesen megújult a Pro Cycling Manager 2023-ban, mivel sokkal nagyobb szabadságot kapsz a döntéseid terén. A felkészülés mostantól központi szerepet játszik a versenyződ karrierjében és fejlődésében. A váratlan eseményekre reagálva hozz új döntéseket, hogy kezeld a karriered legveszélyesebb helyzeteit. Fizikai fejlődés, specifikus edzés, speciális felkészülés bizonyos versenyekre és társasági élet: csak rajtad múlik, hogy megtaláld a megfelelő egyensúlyt az összes, irányításod alatt álló aspektus között, amellyel optimalizálhatod a versenyződ teljesítményét és garantálhatod, hogy sikeres lesz.



Átdolgozott világranglista

Annak érdekében, hogy a lehető legrealisztikusabbak legyenek, a rangsorok annak megfelelően lettek átdolgozva, ahogyan a való életben is működnek. Az összes versenyző és a szezon futamainak világranglistája össze lett vonva, hogy könnyebben áttekinthetőek legyenek az egyéni eredmények. Minden héten frissítésre kerül a rangsor, amely pontokat ad hozzá és vesz el az előző verzióhoz képest. A frissítés eltávolítja az előző évben szerzett pontokat, és az aktuális évben szerzett pontokat számolja. A csapatok világranglistája január 1-jén kezdődik, és minden csapat 0 ponttal indul. Rajtad és csapattársaidon múlik, hogy minél több pontot szerezzetek!



Továbbfejlesztett versenyek

A versenyeken is lettek javítások és fejlesztések végrehajtva, hogy azok igazságosabbak és tisztességesebbek legyenek. Minden versenyt a játék már jobban kezel, és a befejezések is valósághűbbek lettek. A szakaszokkal rendelkező versenyeken, és a helyzettől függően a versenyzők előnyökhöz juthatnak hozzá, így energiát takarítva meg a következő napokra. Ez azt jelenti, hogy egyes versenyzők sokkal frissebbek és versenyképesebbek a versenyek során, és a verseny vége felé lévő utolsó szakaszokon.







Tour de France 2023

Tekerj vállvetve a legjobb kerékpárosokkal, és mutasd meg a Tour de France 2023 hivatalos videójátékában, hogy milyen nagy lendülettel és bátorsággal tudsz diadalmaskodni a Champs-Elysées-en! Versenyezz hegyi vagy sík szakaszokon, és éld át a Grande Boucle összes akcióját.



Az új karriered

Készítsd el saját kerékpárosodat, és válj profivá a Pro Leader módban. Válaszd ki a specializációdat és a fizikai tulajdonságaidat, majd versenyezz a versenyeken, hogy fejleszd a képességeidet, és végül a világ legjobb kerékpárosává válj.



A Pro Team mód

A Pro Team módban egy teljes kerékpáros szezonon keresztül irányíthatod a saját csapatodat. Kezdd a világranglista alján, fejleszd a csapatodat, és csillogtasd meg taktikai érzékedet, hogy a legnagyobb nemzetközi versenyek szervezői felfigyeljenek rád, és meghívjanak a legjobbak ellen versenyezni.



A Race of the Moment világranglista

Versenyezz a közösség többi tagjával, és bizonyítsd be, hogy a Race of the Moment világranglistán az elithez tartozol. Minden héten új kihívások várnak rád: nyerj meg egy versenyt a lehető leggyorsabban, szerezd meg a sárga mezt, vagy szerezd meg a lehető legtöbb pontot a hegyi ranglistán. Nem számít, kinek miben rejlik a tehetsége, itt mindenkinek van esélye tündöklésre.



Használd ki a kerékpárod erősségeit

A versenyek realisztikusabbá tétele és a Tour de France megnyeréséért folytatott verseny változatosabbá tétele érdekében a játékban a Medium Mountain és az Agility kategóriák is helyet kaptak. Mostantól másképp játszhatsz és irányíthatod a versenyződet, mivel ezek a tulajdonságok a kiválasztott versenyző szerint változnak. Könnyebb elérni a maximális sebességet és feszesen venni bizonyos pályákat például Primož Roglič helyett Wout van Aert-el. De légy óvatos, mert minél alacsonyabb a kerékpárod Agility minősítése, annál jobban oda kell figyelned a kerékpárod irányítására.



Tűnj ki a többi versenyző közül

Annak érdekében, hogy még jobban elmerülhess a Tour de France 2023-ban, két új biciklis rövidnadrág is bekerült a játékba. Mostantól megszerezhető és viselhető a „super combative” és a „best team” nadrág is. Bizonyítsd be azzal, hogy milyen rátermett vagy, hogy megérdemled ezen nadrágok viselését, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből.



Gördülékenyebb versenyek

A Tour de France 2023-ban bizonyos funkciók újratervezésének hála könnyebben navigálhatsz a mezőnyön belül, könnyebben át tudsz helyezkedni, és a lehető legideálisabban felkészülhetsz a verseny végére. Minden minősítés és besorolás is frissítésre került a versenyzők legutóbbi szezonjának eredményei alapján, így azok a valóságot és a profi kerékpárosok legújabb teljesítményét tükrözik. A Race of the Moment mód is frissült új kihívásokkal, versenyekkel és optimalizációkkal, amelyek még változatosabbá teszik a játékot. Illetve van egy vadonatúj mód is: a Downhill of the Moment.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Cycling Bundle 2023 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: