Betöltés...

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg - Digital Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 38.506 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg - Digital Deluxe Edition tartalma:

- Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg alapjáték

- Az eredeti, teljes játék Atelier Marie Plus: The Alchemist of Salburg címen

- Gust extra BGM csomag

- „Another Look” 33 öltözetből álló csomag





Ebben a „könnyed akció-RPG-ben” nem a világ megmentéséről van szó. A bukásra álló diáklány, Marie számos tanórán, kalandon és küldetésen fog részt venni, miközben pedig azon dolgozik, hogy öt éven belül sikeresen elvégezze az iskolát. Az „Atelier Marie”, az Atelier-sorozat eredete új elemek hozzáadásával lett felújítva!



A Royal Academy of Magic, vagyis magyarul a Királyi Mágusakadémia (röviden: Akadémia) iskolájában Marie kudarcot vall az alkímia elsajátításában. Egy nap az egyik professzorától, egy különleges záróvizsga részeként egy műtermet kap. Ahhoz, hogy Marie sikeresen levizsgázzon egy olyan tárgyat elkészítenie, amely majd lenyűgözi a professzorát.



De először Marie-nak arra kell törekednie, hogy fejlessze az alkímiai képességeit, alapanyagokat gyűjtsön és pénzt keressen, hogy kalandorokat bérelhessen fel, valamint recepteket és alkímiai segédeszközöket vásárolhasson. Ha mindezt hozzáadjuk a csatákhoz és küldetésekhez, amelyeken majd Marie-nak át kell esnie, akkor egyértelmű, hogy rengeteg tennivaló vár rá mielőtt kijelentheti, hogy készen áll a vizsgára. Te döntöd el, hogy melyik tevékenységnek vágsz neki először! Dolgozz keményen, hogy sikeresen levizsgázz az Akadémián, de ne felejtsd el közben jólérezni sem magad!



Felújított grafika

Marie és barátai ezúttal a legújabb technológiák által lettek életre keltve. A karakterek és az események illusztrációi is át lettek dolgozva, illetve ebben a felújított változatban már megjelentek a 2D-s animációk is. Emellett pedig a karakterek és a helyszínek is már 3D-s modellekkel rendelkeznek, így a játékosok élvezhetik, ahogyan aranyos karakterekkel találkozhatnak, miközben a pályán mozognak és felfedezik azt.



Az Atelier-sorozat eredete, modern korhoz igazítva és játszhatóbbá téve!

Az eredeti változat egyszerűségének és rugalmasságának megtartása mellett a tutorial és a játék funkcióinak navigációja is kibővítésre és javításra került. A városban való mozgás és a terepen történő tárgygyűjtés módszerei is a modern kor követelményeinek megfelelően módosultak, így a remake még kényelmesebbé és könnyebben játszhatóvá vált.



Új elemekkel bővült játékélmény

A játék eredeti változatának rajongói és az Atelier-sorozatot újonnan megtapasztalók egyaránt örülni fognak a felújított változathoz hozzáadott számos új elemnek. Az új Unlimited Mode segítségével, amiben nyugodtabb tempóban játszhatsz, és új eseményeket élhetsz át, amelyek lehetővé teszik az új karakterekkel való interakciókat, még jobban élvezheted az „Atelier Marie” világát.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg - Digital Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: