Betöltés...

WWE 2K23: Cross-Gen Digital Edition (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)

Ár: 31.562 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Cross-Gen Digital Edition tartalmazza a WWE 2K23-t az Xbox Series X|S és az Xbox One konzolokra.



Játékmenet

Kibővített funkciók, gyönyörű grafika és a tökéletes WWE-élmény. Küzdj meg a ringben a WWE szupersztárok és legendák mély listájával, köztük Roman Reigns-el, "American Nightmare" Cody Rhodes-al, Ronda Rousey-val, Brock Lesnar-al, "Stone Cold" Steve Austin-al és még másokkal!



2k Showcase, egy interaktív sportdokumentumfilm

Játszd végig John Cena 20 éves WWE-karrierjének kulcsfontosságú pillanatait és legdurvább küzdelmeit. Emellett a játéksorozatban elsőként vedd át mindegyik kiemelkedő ellenfél szerepét, a WWE minden idők legnagyobbjai közül, miközben célod, hogy legyőzd Mr. Hustle-t, Loyalty-t és Respect-et.



Ez a Wargames

A rajongók által kedvelt, akciódús WarGames debütál a WWE 2K23-ban, és szívbemarkoló 3v3-as és 4v4-es többjátékos káoszt kínál két egymás melletti ringben, egy dupla acélketreccel körülvéve!



A te műsorod, a te döntésed

A MyGM segítségével átveheted egy heti show irányítását, és versenyezhetsz a rivális általános menedzserekkel a márkaelsőségért. Mostantól több GM közül választhatsz, további show opciók, több évad, kibővített meccskártyák és több meccstípus akár 4 játékos számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 50 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "WWE 2K23: Cross-Gen Digital Edition (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: