Betöltés...

Atelier Lulua -The Scion of Arland (Digitális kulcs - PC)

Ár: 25.554 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az óra mutatói ismét elkezdtek mozogni... És "e világ" jövője egyetlen lány vállán nyugszik.



A régóta várt folytatás

A régóta várt 4. része a népszerű "Arland" sorozatnak, amely az "Atelier Rorona"-val kezdődött! Ebben az új történetben a játékosok újra ellátogatnak Arland nosztalgikus világába, és Rorona lányával, Lulua-val együtt izgalmas alkímiai utazásra indulnak.



Fejtsd meg a jövőt

Az Arland Republic határán fekvő kisvárosban élő fiatal lány álma, hogy legyőzze legendás édesanyját az alkímia elsajátításában. Fejtsd meg, milyen jövő vár rá az "ősi kézirat" rejtélyén túl, és csatlakozz Lulua és társai új kalandjához Arland-on keresztül!



Történet

A történet Elmerulia Frixell, akit barátai Lulua néven ismernek, a híres alkimista, Rorona lánya és Piana alkimista tanítványa. Lulua legnagyobb álma, hogy felülmúlja édesanyját a mesterségben. Arklys-ban élnek, egy városban, amely az Arland Republic egyik határvidékén található. Egy nap Lulua rábukkan egy könyvre, amelyet csak ő tud olvasni, az Alchemyriddle-re, és felfedezi, hogy bizonyos hatalommal rendelkezik. Ekkor elhatározza, hogy meg kell fejtenie a könyv egészét; ez a döntés ahhoz vezet, hogy megtudja az igazságot egész Arland-ról.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Atelier Lulua -The Scion of Arland (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: