Betöltés...

Mortal Kombat 11 (Ultimate Edition) (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)

Ár: 16.242 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Mortal Kombat 11: Ultimate Edition tartalma:

- Mortal Kombat 11 alapjáték

- Mortal Kombat 11: Aftermath kiegészítő

- Mortal Kombat 11: Kombat Pack kiegészítő

- Mortal Kombat 11: Kombat Pack 2 kiegészítő





A Mortal Kombat 11 a kritikusok által elismert franchise legújabb része, amely minden eddiginél mélyebb és személyre szabottabb élményt nyújt.



Most te következel!

A teljesen új Custom Character Variations (egyéni karakterváltozatok) révén eddig soha nem látott mértékben irányíthatod harcosaidat, hogy valóban a sajátoddá tehesd őket. A Mortal Kombat új és visszatérő klasszikus harcosok listáját felvonultató, kategóriájában legjobb filmes történetmódja folytatja a több mint 25 éve tartó epikus játéksorozat történetét. A játékosok különböző múltbeli és jelenlegi karakterek szerepét ölthetik magukra egy új, az időt megváltoztató történetben, amelyben Raiden Kronika-val, a Keeper of Time-al száll szembe. A többféle játékmóddal, köztük a Towers of Time-mal zsúfolt játékban a játékosok különböző kihívásokon keresztül tehetik próbára képességeiket, így a Mortal Kombat 11 minden eddiginél több lehetőséget kínál a játékosok számára.



Jellemzők:

- Több mint 25 játszható karakter

- Több mint 50 Fatality

- Végtelen vérontás és csonttörés

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mortal Kombat 11 (Ultimate Edition) (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: