Betöltés...

Construction Simulator (Extended Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.292 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Az Construction Simulator visszatért – nagyobb és jobb, mint valaha! Térjen vissza dolgozni egy olyan járműflottával, amelynek mérete leveszi a zokniját. Az olyan márkákon túl, mint a Caterpillar, a CASE és a BELL, amelyek már ismerősek a Construction Simulator sorozatból, olyan partnerek új, licencelt gépeinek volánja mögé ülhet, mint a DAF és a Doosan – összesen több mint 70.



Építs kedved szerint két térképen, amelyeket az Egyesült Államok és Németország tájai ihlettek.



Mindkét térképen összesen több mint 90 izgalmas feladat vár befejezésre, így mindig van valami új felfedeznivaló!



Minden térképnek saját kampánya van, amelyen keresztül saját építőipari cége tulajdonosává válik. Ahogy mentorod, Hape segítségével a nulláról kezded, nagyobb és érdekesebb munkákat kapsz céged fejlesztéséhez és flottád bővítéséhez. Különféle ügyfelekkel is találkozhat, akik kihívást jelentenek Önnek. Az olyan feladatok, mint a kikötői terület felújítása, hogy több turistát vonzzon, vagy a bajba jutott belváros gyógyulása, minden szaktudását megkívánják.



A Délnyugat-Németország idilli városai által ihletett európai térképen dombokat és gyönyörű folyópartokat talál. Friedenbergben az Ön küldetése, hogy a kampány során segítsen a megújuló energia megoldásainak tervezésében és a város infrastruktúrájának fejlesztésében. Ezeken a nagyobb munkákon kívül válogatott feladatokat is kap, hogy kipróbálhassa az összes megszerzett felszerelést. Legyen büszke az elért eredményeire, miközben átlovagol a városban!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Construction Simulator (Extended Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: