Betöltés...

My Name is You (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.641 Ft





A JÁTÉKRÓL



Ez egy regény több cselekménysorral, amelyben csak néhány napig lehet szemtanúja egy karakternek, akit Te vagy. Úgy tűnhet, hogy a nevét leszámítva élete nem kivételes. Ha nem lenne eseménylánc, amely a napi rutinja és az egzisztenciális ismétlés terrorja között ingadozik. Mi a legfontosabb része? Te és te szembe kell néznetek az elkerülhetetlenséggel.



Ez te vagy, és ez - te vagy. Mindkettőtökben van valami közös - kivételesség az egyhangú pillanatban, amikor értelmetlen döntéseket kell hozni. Vagy olyan mértékben értelmesek, hogy miután elkészültek, nem marad semmi. Ki tudja, mi vár rád a sarkon-menni fog dolgozni folyamatos, „majdnem ünnepi” lázban, vagy bolyongni a görbe tükrök labirintusában? A nevét leszámítva úgy tűnik, karakterünk élete nem más, mint kivételes - nincs helye csodáknak vagy pókhálónak. A szoba tele van irodai papírokkal, néhány homályosan ismerős családtaggal, egy gyengélkedő szenzációval, egy pár leesett sorral és egy éles cseppdel - egy körrel, amelyen belül és kívül vándorol. Nyissa fel a levelet, vegye fel a telefont, beszéljen vagy lépjen félre - és ez a történet új töréseket és elmélkedéseket szerez.



Jellemzők



Egyedülálló hangulat és vizuális művészet, amely teljes mértékben közvetíti a regény komor hangulatát

Több mint 10 alternatív befejezés

Különleges filmzene minden fináléhoz

A cselekmény furcsa felépítése: a teljes történetet csak akkor lehet összeállítani, ha a játékos minden lehetséges helyzetet átél


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "My Name is You (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: