Betöltés...

Dead Island 2 (Gold Edition) (Xbox Series X-S) (EU) (Digitális kulcs)

Ár: 27.843 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Dead Island 2: Gold Edition tartalma:

- Dead Island 2 alapjáték

- Előrendelői bónusz: Memories of Banoi csomag

- Pulp Weapons csomag

- Golden Weapons csomag

- Character csomag 1 & 2

- Expansion Pass

- Red’s Demise katana

- Gaelic Queen Dani karaktercsomag

- Haus kiegészítő

- Sola Festival kiegészítő





Los Angeles karantén alatt áll, a katonaság pedig visszavonult. Csak te, és rajtad kívül pár maroknyi ember, akik történetesen immunisak a vírusra, tartjátok a város (és az emberiség) jövőjét a kezetekben. A Dead Island 2 a horror, a zombi-gyilkolás és a fekete humor egyedülálló, stílusos és vibráló keveréke. Fedezd fel az ikonikus, zombik által eláraszott Los Angelest, találkozz különleges karakterekkel, ölj meg számtalan zombit rendkívül kidolgozott, véres részletességgel, és fejlődj, hogy te legyél a legjobb zombi-gyilkológép!



Fedezd fel Los Angeles városát

A Dead Island 2 elkalauzolja a játékosok az Angyalok Városának – horrorral átitatott – ikonikus helyszíneire, egészen Beverly Hills zöldellő külvárosától egészen a Venice Beach sajátos parti sétányáig.



Brutális közelharci sandbox-élmény

A harc a lehető legintenzívebb, legvéresebb és zsigeri élményt nyújtja, rengeteg fegyver és brutális taktikai lehetőség tárházával, amelyekkel átküzdheted magad a zombik hordáin. Akár kaszabolsz, zúzol, égetsz vagy tépsz, az biztos, hogy a játék közelharci rendszerének segítségével érezni fogod ezeket a tevékenységeket.



Légy a legjobb zombi-gyilkológép

Hat karakter közül választhatsz, akiknek mind saját, egyedi képességeik és dialógusaik vannak. Minden karakter képességeit teljesen testre szabhatod, a vadonatúj képességrendszerrel pedig azonnal újraspecifikálhatod a képességeket, ezáltal létrehozva és kipróbálva szinte mindenféle buildet.



Zombi fertőzés

Készen állsz megtapasztalni a játéktörténelem legfejlettebb darabolási rendszerét? Los Angeles utcáin hemzsegnek a zombik, akik realisztikusan néznek ki és reagálnak – az őket ért fizikai sérülésekre is. Ezek a mutálódott nyomorultak jelentik a Dead Island 2 újjáéledt, rothadó szívét. Megannyi különböző zombitípussal találkozhatsz, amelyek mindegyike saját mutációkkal, támadásokkal és számtalan különböző megjelenéssel rendelkeznek. Ezek a szörnyetegek könyörtelenek, kihívást jelentőek és vérbeli Los Angeles-iek. Képes leszel túlélni?



Filmszerű kooperatív kaland

A Dead Island 2 rendes RPG-élményként rengeteg izgalmas küldetést, őrült karaktert és egy izgalmas, zombikkal és vérrel teli történetet kínál, amely segítségével igazán elmerülhetsz ebben az elborult univerzumban. Ennek a rengeteg tartalomnak köszönhetően garantált az újrajátszhatóság, amelyhez hozzájárul az akár három játékosra is kiterjedő, még nagyobb élményt nyújtó kooperatív mód. Az biztos, hogy egy hosszú (és véres) Los Angeles-i kiruccanásban lesz részed, akár egyedül, akár másokkal együtt játszol.







Haus

Merülj el egy szürreális, pszicho-horror álomvilágban, miközben felfedezel egy titokzatos malibui villát. Vesd bele magad egy új, őrület, züllöttség és vér által teli kalandba, amely során váratlan borzalmak egy újabb hullámával kell majd szembenézned. Ismerd meg a Kult nevű, kétségtelenül elhivatott elitistákból álló szektát, akik úgy gondolják, hogy az ő kezükben van az emberiség túlélésének kulcsa. Elfogadod-e a Kult vízióját, és az ügyük mellé állsz? A döntés csak rajtad áll a Dead Island 2 első sztori-kiegészítőjében.



Új történet

Egy rejtélyes milliárdos techno-halál szektája a túlélésért küzd az apokalipszis közepette. A Kult tagjai egy új jövőről ábrándoznak, amelyet rejtélyes vezetőjük és prófétájuk – Konstantin – tár eléjük. Fedezd fel hátborzongató és züllött világukat, miközben közelebbről megismerkedsz a szekta eltorzult ideológiájával.



Új helyszín

Merészkedj be veszélyes termekbe, melynek falain belül az erkölcs határait a végsőkig feszegetik. A Malibu hullámai felett stílusosan magasodó rémálomszerű helyszín egyszerre szolgál menedékként és egy olyan gépezetként, amely megfosztja az embert a húsától, a lelkét pedig örökre megváltoztatja. Juss át elborult labirintusokon, amelyek racionális szerkezetét felforgatják a táguló narratív terek.



Új fegyverek

A K-ROSSBOW egy precíz és halálos fegyver, amely nagy hatótávolságú tűzerővel rendelkezik, és amellyel könnyedén felrobbanthatod a zombik fejét. A Hog Roaster a zsigeri öldöklés legfőbb eszköze, amellyel egyszerre sütheted meg, és mészárolhatod le az előhalottakat. A Dead Island segítségével vedd le a terhet a válladról, és döngöld a földbe az ellenfeleket. A 8 új Skill Card segítségével pedig egészítsd ki a képességeid tárházát.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dead Island 2 (Gold Edition) (Xbox Series X-S) (EU) (Digitális kulcs)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: