Betöltés...

Warhammer 40,000: Deathwatch - Enhanced Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 22.083 Ft



A JÁTÉKRÓL



Parancsoljon az elit űrhajósok végső csapatának.



A Warhammer 40 000: A Deathwatch egy körön alapuló stratégiai játék, amely a császári tér szélén játszódik, és ahol az űrhajósok taktikai feladatok sorozatával veszik fel a tiranidákat. A háború által elpusztított városoktól kezdve a Tyranid biohajók belsejéig a missziók látni fogják, hogy a Kill Team ereje és készsége növekszik, miközben egyre nagyobb fenyegetésekkel és veszedelmekkel néz szembe.



FEJLESZTETETT KIADÁS: A Deathwatch Enhanced Edition egy kifejezetten PC-lejátszók számára átdolgozott és továbbfejlesztett kiadás.

- Kiváló minőségű grafika, amelyet az Unreal Engine 4 hajtott

- Minden küldetés dinamikus megvilágítással és speciális effektusokkal lett újrakészítve

- Vadonatúj űrhajósok a Sötét Angyalok, a császári ököllel és a fekete templomos fejezetekből

- Teljesen újratervezett, intuitív felhasználói felület és testreszabható vezérlők a billentyűzethez és az egérhez



KÜZDELEM: Induljon útnak, hogy megmentse az ágazatot az idegen fenyegetéstől. Törje össze az idegen fenyegetést a Tyranidák elleni egyedi kampányban.



GYŰJT: Gyűjtse össze az egyedülálló Deathwatch űrhajósokat. Testreszabhatja őket egy hatalmas választékban, különféle fegyverekkel és fegyverekkel.



SZINT: Szerezzen tapasztalati pontokat a küldetések során, és töltse el űrhajósainál, hogy hatalmas képességeket és képességeket nyújtson.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Warhammer 40,000: Deathwatch - Enhanced Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: