Betöltés...

Ancient Warfare: The Han Dynasty (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.515 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Ancient Warfare: The Han Dynasty egy olyan hadijáték, amely az ősi kínai hadviselést mutatja be, és a valós idejű stratégia és a szerepjátékok elemeit ötvözi. Az ősi Kína hőseinek kevéssé ismert történeteit ismerheted meg, miközben több ezer katonát befogadó csatákat élhetsz át.



A Han-dinasztia

A Han-dinasztiát Gaozu Han császár alapította. Ő parancsolta a hadsereget, hogy megtámadja a Xiongnu-t északon, felállította a Határparancsnokság főhadiszállását, hogy megvédje a nyugati régiók határait, és biztosította az emberek békés és virágzó életét. A Xiongnu törzsek azonban erővel támadták meg a Nyugati Régiókat, amikor a Középső-Alföld gyengült. Elfoglalták a Határparancsnokság főhadiszállását, és több ezer embert rabszolgasorba taszítottak a környéken...



Játékmenet

Most rajtad a sor, hogy a Han Expedíciós Hadsereg parancsnoka legyél. Indulj el a Yumen-hágóból, gyűjtsd össze honfitársaid holttestét a homokban, és űzd ki a Xiongnu betolakodókat. Ez az út biztosan tele lesz áldozatokkal, küzdelmekkel, vágyakkal és kellemetlenségekkel. Melyik stratégiát választod, a végtelen hódítást vagy a politikai művészetet?



Harcolj keményen a nyugati régiókban

Számtalan harcos válaszolt a Han hívására. Szigorú kiképzés után a Yumen-hágó parancsnoksága alatt elindultak a nyugati régiókba, megfogadva, hogy megvédik a Han határait.



Légy tanúja a hatalmas csatáknak

Több ezer katona fér el egy csatatéren. Parancsolj nekik valós időben, dolgozz ki stratégiákat, irányítsd a csata menetét, és győzd le végül az ellenséget.



Készíts egy erősebb birodalmat

Szerezd vissza az egykor a Határparancsnokság főhadiszállása által ellenőrzött városokat és területeket. Teremts baráti kapcsolatokat a nyugati régiókban lévő urakkal, és szállj szembe velük a Xiongnu-kkal.



Képezd ki a katonákat

Gyűjts vagy állíts elő felszerelést, képezz ki csapatokat, és válaszd ki a legmegfelelőbb fegyvereket, hogy helytállhass az összetett csatatereken.



Tapasztald meg a nagy expedíciót

Teljesítsd be Han megvalósulatlan álmát. Indulj expedícióra északra vagy a Kushan Birodalomba. Állítsd helyre a rendet a nyugati régiókban és Közép-Ázsiában.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 34 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ancient Warfare: The Han Dynasty (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: