Betöltés...

Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)

Ár: 35.230 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten minden nagyszerű szerepjáték szívére összpontosít: a történetre.



Történet

Ennakamuy kis tartományában, a nagy Yamato birodalom határán, élt egy fiatalember az anyjával és a húgával. Egy nap a helyi nagyúr megbízásából a fiatalember egy apró szabálytalanság után nyomozott, amikor találkozott egy ismeretlen lánnyal. A lány szavai megdöbbentették. A lány elmondta a férfinak, hogy az apja még mindig él. Próbákkal és veszélyekkel szembesülve a fiú az apját üldözi. Új barátokkal és bajtársakkal találkozik, akik csatlakoznak hozzá küldetésük során. Az útjuk folyamán lesznek küzdelmek és győzelmek, kudarcok és búcsúk. A sors ingatag szeszélyei egy korszakot adnak a fiatalember kezébe... Minden bizonnyal egy napon ezt a férfit legendák fogják megénekelni.



Oshtor

Egy fiatalember, aki Ennakamuy határvidéki tartományában él. Oshtor együtt él édesanyjával, Torikori-val és fiatalabb húgával, Nekone-nal, és bár még fiatal, fegyelemmel és erős érzékkel rendelkezik a jó és a rossz iránt. A titokzatos Shunya-val való találkozása kérdéseket vet fel benne apja halálával kapcsolatban, emiatt útnak indul egy ismeretlen országba, hogy választ találjon a kérdéseire.



Shunya

Egy lány, akinek az útja véletlenül vagy a sors akaratából keresztezte Oshtor útját. Shunya szavai és tettei több kérdést vetnek fel, mint amennyit megválaszolnak. A lány tájékoztatja Oshtor-t, hogy az apja, akit mártírnak hitt, még mindig él, ezt követően a pár együtt indul útnak.



Munechika

Murasame, Izumo uralkodójának lánya. Bármennyire is szerény és udvariasnak tűnik, Munechika harcos szellemre utaló jeleket mutat. Segít Oshtor-nak, és csatlakozik hozzá a küldetésében.



Mikazuchi

Egy fiatalember, aki edzés közben rontott be Oshtor-hoz. Mikazuchi erős és kissé pimasz, de soha nem hajlik meg semmiért, és a tisztesség áramlata áthatja minden tettét. Jó barátja Oshtor-nak és jó riválisa is, ők ketten egymást buzdítják sűrűn és vészesen.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: