Betöltés...

Mount & Blade II: Bannerlord (early access) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.411 Ft





A JÁTÉKRÓL



Lépjen bele a csata hevébe a Mount & Blade II: Bannerlord játékban, amely minden idők egyik legjobban várt játéka. Merüljön el egy reális középkori világban, ahol a királyságok folyamatosan harcolnak a hatalomért és az erőforrásokért. Vezesse a harcos életét, a városok mindennapi valóságának kóstolásától kezdve az ostromok és hatalmas csaták vezető csapataiig. Ez egy RPG, amelyet emlékezni kell.

Jellemzők



Epikus egyjátékos kampány

Csak te és a világ. Felemelkedjen a hatalomhoz minden lehetséges eszközzel, és találja meg saját egyedi útját. Élvezze a szabadság soha nem látott fokát.

Izgalmas online csaták

Vegyen részt középkori csatákban és várostromokban több száz játékossal. Ugorjon bele a káoszba, vagy óvatosan közelítse meg, és próbálja meg uralni.

Ügyességi alapú harc

Lehet jobb felszerelést szerezni, de készség nélkül nem fog túlélni egy paraszt ellen. Sajátítsd el a választott fegyveredet, és találd meg a legjobb taktikát ellenfeleid számára.

Élő, lélegző világ

A Mount & Blade II: Bannerlordban minden cselekedetnek következményei vannak. Ez a szabály nemcsak a tetteidre vonatkozik, hanem az NPC -kre is, akik dinamikusan reagálnak a változó világra, és természetes módon és leírás nélkül alakítják annak gazdaságát.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mount & Blade II: Bannerlord (early access) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: