Betöltés...

World of Warcraft: Burning Crusade Classic - Dark Portal Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.398 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Dark Portal Pass használatával egy Burning Crusade Classic karakteredet tudod felfejleszteni 58-as szintűre. (Maximum egy ilyen használható egy World of Warcraft fiókon, valamint Blood Elf és Draenei karaktereken nem használható.) A felfejlesztett karakter kap még továbbá:

- Apprentice Riding Skill az erősített karakterhez

- Faj-specifikus hátas

- Weapon Skillek 58-asra fejlesztése

- Bizonyos repülési útvonalakhoz való hozzáférés

- 4 db Huge Brown Sack (inventory hely) (12 hellyel mind)

- Kezdő arany





2019-ben a WoW Classic újra bevezette a játékosokat Azeroth világába, ahogy az a World of Warcraft elindításakor létezett. A Dark Portal hamarosan újra megnyílik, és rajta keresztül terül el a WoW Classic első bővítéséből származó Outland kontinense.



Éld át újra a World of Warcraft első kiegészítőjét

Merészkedj a Dark Portal-on túlra, hogy felfedezd a széttört maradványait az orkok egykor dicső hazájának, Outland-nek. Ilidian bújkál ezeken a viharos földeken, és a játékoson áll, hogy vagy segít neki, vagy segédkezik a megbuktatásában. A kiegészítő tele van új területekkel, küldetésekkel, hátasokkal, két új fajjal, és még sok mással.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 59 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "World of Warcraft: Burning Crusade Classic - Dark Portal Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: