Betöltés...

Forza Horizon 5 (Digitális kulcs - Xbox One / PC)

Ár: 26.077 Ft



A JÁTÉKRÓL

Vár a tökéletes Horizon Kalandod! Száguldj Mexikó vibrálóan színes és folyamatosan változó nyitott tájain, határtalan, önfeledt vezetéssel a világ több száz legnagyszerűbb autójának volánja mögött.



Ez a saját Horizon Kalandod

Száguldj lélegzetelállító kalandversenyeken Mexikó vibrálóan színes és folyamatosan változó nyitott tájain, határtalan, önfeledt vezetéssel a világ több száz legnagyszerűbb autójának volánja mögött.



Egy változatos nyitott világ

Fedezd fel a megkapó ellentétek és szépség világát. Várnak az élettől pezsgő sivatagok, a buja dzsungelek, a történelmi városok, a rejtett romok, a kanyargó kanyonok és egy felhők közé törő, hófödte vulkán.



Egy kalandokkal teli nyitott világ

Vesd bele magad a részletesen kidolgozott kampányba, amely több száz kihívással és örömteli tevékenységekért járó jutalmakkal vár. Találkozz új karakterekkel és légy részese történetük alakulásának a Horizon Történetek során.



Egy folyamatosan változó nyitott világ

Merülj el a lenyűgöző időjárási jelenségek sokszínűségében, amilyenek hatalmas porviharok vagy a heves trópusi égszakadások, ahogy Mexikó egyedülálló, dinamikusan változó évszakai hétről hétre új arcot kölcsönöznek a világnak. Térj vissza folyamatosan új eseményekért, kihívásokért, gyűjthető tárgyakért, jutalmaként és új felfedezhető helyszínekért. Sosem lesz két egyforma évszak.



Egy közösségi nyitott világ

Csatlakozz játékostársaidhoz, versengjetek együtt a Horizon Árkád szórakoztató, őrült kihívásaival, amelyekkel sosem ér véget az akció barátaiddal, menük, töltőképernyők és előszobák nélkül. Szerezz új barátokat a Horizon Open és a Horizon Túraversenyek során, és mutasd meg a világnak alkotásaidat a közösségi ajándékmegosztással.



A saját nyitott világod

Hozd létre saját legszórakoztatóbb eseményeidet a nagy tudású EventLab játékfejlesztő eszközkészlettel, ahol egyedi versenyeket, kihívásokat, mutatványokat és akár teljesen saját játékmódokat is készíthetsz. Szabd testre autóidat még többféleképp, mint valaha, olyan új lehetőségekkel, mint a zárt és nyitott tetejű kabriók, a féknyergek egyedi festése és egyebek. Használd az új ajándékeső funkciót egyedi alkotásaid megosztására a közösséggel.



Vágj bele saját Horizon Kalandodba még ma

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Forza Horizon 5 (Digitális kulcs - Xbox One / PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: